Ουδεμία σχέση έχει το 3ο Διεθνές ΚΑΠ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με τους πυροβολισμούς στο γήπεδο Κοσκινού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 05-05-2016 -ΔΙΕΘΝΕΣΚΑΠΑΚΑΔΗΜΙΩΝΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 3erINTERNATIONALCUPofRODOSKNIGHTS -4 ΕΩΣ 8 ΜΑΙΟΥ 2016 – ΡΟΔΟΣ

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο Κοσκινού σήμερα (Τετάρτη 05-05-2016) το απόγευμα,η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Διεθνούς Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιππότες 2016» - 3er INTERNATIONAL CUP of RODOS KNIGHTS, που διοργανώνεται από 4 έως 8 Μαΐου 2016, ενημερώνει ότι με αυτό ουδεμία σχέση είχε η εκδήλωση. Πράγματι έγινε κατά τη διάρκεια εφηβικού αγώνα στο γήπεδο Κοσκινού, όπου όμως οι υπεύθυνοι του τουρνουά, σε συνεννόηση με τους διαιτητές, απέσυραν τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια έως ότου φθάσουν στο γήπεδο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά και μάλιστα, το παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Πάντα κοντά στην αθλητική νεολαία και τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Κέντρο Δικύκλου «Motomike» θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Διεθνούς Καπ Ακαδημιών των Ιπποτών Παλιάς Πόλης. -Το Διεθνές Καπ Ακαδημιών ποδοσφαίρου διοργανώνουν οι Ιππότες Παλιάς Πόληςστη μνήμη των Στέργου και Ελπίδας Δανά, γονείς του Γιώργου Δανά. Συνδιοργανωτές είναι, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και η ΕΠΣΔ, ενώ το στηρίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...