Ομιλία καθηγητή Κ. Μ. Κωνσταντινίδη στην Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ομιλία καθηγητή κ. Κ. Μ. Κωνσταντινίδη στην Κάσο -Την Τετάρτη 8 Αυγούστου η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ και η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον συμπατριώτη μας, Καρπαθιακής καταγωγής, καθηγητή Χειρουργικής κ. Κωνσταντίνου Μ. Κωνσταντινίδη με θέμα: «Ρομποτική Χειρουργική, Αεροδιαστημική Τεχνολογία στα Χέρια Σύγχρονου Χειρουργού». -Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κάσου, άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή και στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντινίδη, για την παρουσία του στο νησί μας.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο κ. Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και αρκετούς φίλους που ήλθαν μαζί του από την Κάρπαθο, επισκέφτηκαν την έκθεση Κασιωτών Δημιουργών, που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ στο χώρο του παλαιού ιατρείου στο Φρυ, υπό την αιγίδα του Δήμου Κάσου.

Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσαν οι συνδιοργανωτές προς τιμή των προσκεκλημένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με πολλούς γνωστούς τους στην Κάσο και ιδιαίτερα με το ζεύγος Νίκου και Χάϊντι Παπαδάκη, που διατηρεί στενή σχέση φιλίας με τον κ. Κωνσταντινίδη.

Η σύντομη παραμονή του ιατρού κ. Κωνσταντινίδη και της συνοδείας του ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους λύρας και μαντινάδων στον προβλήτα του λιμανιού, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το λιμάνι των Πηγαδίων.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, τέτοιου είδους εκδηλώσεις με προσκεκλημένους καταξιωμένους συμπατριώτες μας, όπως ο κ. Κωνσταντινίδης, είναι εξαιρετικά σημαντικές για την Κάσο και θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους για την όσο το δυνατό συχνότερη πραγματοποίησή τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...