Οι πρώτες εκδηλώσεις του νεοσύστατου Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου "Μαζί με δύναμη για τη ζωή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος 31-03-2017 -ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ «ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δύο πρώτες εκδηλώσεις του νεοσύστατου Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ». Η μία πραγματοποιήθηκε στο Ροδίνι και περιλάμβανε την παρουσίαση του Συλλόγου μαζί με το κόψιμο της βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο πατέρας Μιχάλης, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι Φορέων της Αυτοδιοίκησης, όπως και της Επιστημονικής Κοινότητας Ρόδου, ασθενείς, συγγενείς και μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Το φλουρί βρήκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σκλήρυνσης κατά Πλάκας (συμμετείχε ενεργά στηνεκδήλωση) κ. Κώστας Θανόπουλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΔΕΡΜΑΕ, στον υπεύθυνο της αίθουσας του Ροδινιού κ. Νικόλαο Μανωλά, όλους όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας, η προσφορά των οποίων είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική κι ελπιδοφόρα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί και τα μέλη της ορχήστρας Νίκος Καρανικόλας, Μαρία Βουργιώτη και Νικόλαο Τηγανίτη, όπως και το χορευτικό «SUNDANCERS». Επίσης, την θεατρικοχορευτική ομάδα «ΜΕΝΕΞΕΔΕΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΙΜ ΝΤΑΝΣΕΡΣ» (χορογράφος Νικήτας Κατσουράκης και δασκάλα χορού Μαρία Γόμπου). Τέλος, ευχαριστεί για την χορυετική παρουσία του Συλλόγου Φίλων Χορού Ρόδου. Η δεύτερη εκδήλωση του νεοσύστατου Συλλόγου Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» έγινε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Πολλωνιάισσα» και είχε να κάνει με συγκέντρωση Εθελοντών του Συλλόγου. Η διοίκηση και όλη η ομάδα των Εθελοντών ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη κ. ΤζούληΜαχραμά για την φιλοξενία και την προσφορά του στο μενού της βραδιάς. OΣύλλογος ευχαριστεί τις παρακάτω επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες για την προσφορά τους για την και στην εκδήλωση του Ροδινιού: -2-

Χρυσοχοείο Κουνάκης-BOUTIQUE SOAP-Χρυσοχοείο Αθηνά-Οπτικά Κέντρα Καστελλοριζός-EMPORIO ITALIA-ΤΗΕSHOP-ROUBETIUOMOBOUTIQUE-ALOUETTE-RHODOSSPORT-CIAO-EVΑMORITZΒΟUTIQUE-DECIBEL-SUZANAMODA-BERTOLUCCI-TOPSHOP-PIUDONNA-ΑΜΟRAMOR-ΑρωματοπωλείοΣούλα-Κυπριώτης Γεώργιος-Καλαφατάς Νίκος-ΦαρμακείοΑττιτήΓεωργίου-MYOXYGENHEALTHCLUB-ΜαλλέςΕυάγγελος-XατζησταμάτηςΜανώληςΦαρμακείο-BEAUTY&MORE-BOCCALUPOCAFÉ BAR-TEXASFRIEDCHICKEN FELICIAPIZZA-ΤΑΒΕΡΝΑΜΑΜΑΣΟΦΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ-NEW STYLE Κουτούζου Καλλιόπη-Xατζησταμάτης Μανώλης Φαρμακείο-ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ-Oλυμπίτη Χαριτωμένη HAIRCUT&COLOURΠάχος&Δέσποινα-UNISEXBARBERLAB-Ουζερί Μεζεδοπωλείο Πευκάκι-Κρεοπωλείο Φώτης &Βάγιος-Βιβλιοπωλείο Τρενάκι-Χατζηνικόλα Μαρία-Bonbon Άννα Χατζηστρατή-Τα Αλώνια Όλα στα Κάρβουνα-BAΠ Κουγιός-ΣΤΑΝΗ Ζαχαροπλαστεία-CateringΟΜΟΡΦΟΣ-ΓΙΑ ΓΙΑΜΑΣ-ΚΟΥΝΑΚΗΣ Κρασιά-HEDERAEκτυπώσεις-ΦΟΥΡΝΟΙ ΡΟΔΟΥ Δ. & Σ. ΠΟΝΤΙΚΑΚΗ Α.Ε.-ΧΛΩΡΑΛ Ο.Ε.-OFFICESERVICE-Μελεκούνια Η ΣΟΦΙΑ-Coffeeplus-Άρτος και Παράδοση. ΤΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» ενημερώνει την κοινωνία της Ρόδου ότι από την 1η Απριλίου 2017 έως τις 12 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το δικό της «Μπαζάρ του Πάσχα». Θα λειτουργήσει με ειδικό περίπτερο στο πεζόδρομο ανάμεσα στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Ακταίον από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. -Η Διοίκηση του νεοσύστατου Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών, για την πολύτιμη προσφορά της προς τον Σύλλογο.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...