Οι Οικοδόμοι της Ρόδου καταδικάζουν την προκλητική απειλή από το ΙΚΑ για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων οικοδόμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Διοίκηση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ρόδου καταδικάζει την προκλητική απειλή από το ΙΚΑ για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων συναδέλφου οικοδόμου και μέλους του Δ.Σ του Σωματείου για οφειλή 299,95 ευρώ και καλούμε το σύνολο της εργατικής τάξης της περιοχής μας, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα να καταδικάσει οργανωμένα, μέσα από αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, την ωμή συμπεριφορά της Διοίκησης του ΙΚΑ, των πολιτικών προϊσταμένων της και της συγκυβέρνησης, που χρόνια τώρα καταληστεύουν τον ιδρώτα των εργατών και των αυτοαπασχολούμενων της χώρας μας.
Τώρα είναι η ώρα να ξεκαθαρίσουμε τη θέση ας απέναντι σε όλους αυτούς, που απαιτούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να αποδεχτεί  και να αποπληρώσει το χρέος της η εργατική τάξη, παρόλο που δεν ευθύνεται για τα χρέη και τα ελλείμματα.
Καμιά ανοχή και καμία αναμονή. Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή της εργατικής τάξης της περιοχής μας και με οργανωμένο αγώνα να δώσουμε τη δική μας απάντηση σ’ αυτούς που μαυρίζουν τις ζωές μας.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...