Οι νέοι εντεταλμένοι σύμβουλοι στον δήμο Ρόδου

Θέμα: Ορισμός και ανάθεση αρμοδιοτήτων Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, με δικαίωμα υπογραφής, χωρίς αμοιβή, για την εποπτεία και το συντονισμό δράσεων του Δήμου. -Α Π Ο Φ Α Σ Η Α Ρ. 812 Ο Δήμαρχος Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Νόμου 3463/2006 (ΦΕΚ Α’/114/8-6-2006) «Κύρωση Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» και κυρίως του άρθρου 88 2. Τις διατάξεις του Νόμου 3852/2010 (ΦΕΚ Α’/87/7-6-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» και κυρίως του άρθρου 58 παρ. 1i όπως προστέθηκε με την παρ. 3 του άρθρου 44 του Ν.3979/2011 . 3. Τις έως σήμερα αναθέσεις καθηκόντων σε Εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους (εδάφιο ι, της παρ. 1, του άρθρου 58, του ν.3852/2010) και την ανάκληση αυτών με τη με αρ. 811/14-3-2017 απόφαση Δημάρχου. 4. Τη με αρ. 811/14-3-2017 απόφαση Δημάρχου, περί «Ορισμός Αντιδημάρχων και μεταβίβαση άσκησης αρμοδιοτήτων». 5. Την ανάγκη για εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών. Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Ορίζουμε ως Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους με δικαίωμα υπογραφής, τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους στους οποίους αναθέτουμε, χωρίς αμοιβή ή δικαίωμα περαιτέρω αποζημίωσης από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών, την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου μεταβιβάζοντας προς αυτούς την άσκηση των παρακάτω καθ’ ύλην αρμοδιοτήτων και την υπογραφή εγγράφων υπηρεσιών των αντίστοιχων παρακάτω τομέων, σε συνάρτηση με την υπ’ αρ. 811/14-3-2017 απόφαση Δημάρχου, περί ορισμού Αντιδημάρχων και μεταβίβαση άσκησης αρμοδιοτήτων:

1) Κακούλης Γεώργιος του Μιχαήλ (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολεοδομίας και ελέγχου Κοινοχρήστων Χώρων) σε θέματα: Α) Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Β) Διεύθυνσης Πολεοδομικών Εφαρμογών (Υπηρεσία Δόμησης). Γ) Εποπτείας της παράλληλης με την Ελληνική Αστυνομία αρμοδιότητας της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας, αναφορικά με την εφαρμογή κανονιστικών διατάξεων κοινοχρήστων χώρων όλης της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Ρόδου, πλην Μεσαιωνικής Πόλης, Μνημείων και Νέας Αγοράς και την εξέταση σχετικών αντιρρήσεων/ενστάσεων/αιτήσεων θεραπείας ύστερα από επανέλεγχο του εκδόντος τη βεβαίωση παράβασης οργάνου και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει διαβιβαστεί στην αρμόδια υπηρεσία για την οικονομική βεβαίωση της (κατά περίπτωση ως προς τα εδάφια 2, 5, 8, και 25 της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν.3731/2008).

2) Καλαθενός Σάββας του Αργυρίου (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υγείας) σε θέματα: Α) Τμήματος «Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Β) Λειτουργίας Δημοτικών Ιατρείων

3) Καρατζιάς Δημήτριος του Σάββα (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καθημερινότητας) σε θέματα: Υπηρεσιών έργων αυτεπιστασίας για τη συντήρηση υποδομών και αστικού εξοπλισμού της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου, συνεπικουρώντας τον Δήμαρχο.

4) Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου Βασιλική του Βάϊου (Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Προγραμματισμού και Οργάνωσης) σε θέματα: Α) Προγραμματισμού και Οργάνωσης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Β) Διασύνδεσης του Δήμου με τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, συνεπικουρώντας τον Δήμαρχο.

5) Σταυρής Μιχαήλ του Σταύρου (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων) σε θέματα: Διεύθυνσης Τροχαίου Υλικού και Μηχανημάτων, συνεπικουρώντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο.

6) Ψυλλάκης Βασίλειος του Μόσχου (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παραλιών) σε θέματα: Εύρυθμης λειτουργίας των παραλιών και επίβλεψης ναυαγοσωστών και το δικαίωμα υπογραφής εγγράφων για θέματα λειτουργικότητας και εμφάνισης των Παραλιών, συνεπικουρώντας κατά περίπτωση τον Δήμαρχο και τους καθ’ ύλην αρμόδιους αντιδημάρχους.

7) Μουτάφης Δήμος-Μιχαήλ του Ευάγγελου (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας και κτηματολογίου) σε θέματα: Τμήματος Αξιοποίησης-Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας και Κτηματολογίου.

8) Τρέχας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Απόδημου Ελληνισμού) σε θέματα: Ροδίων της Διασποράς, συνεπικουρώντας την αρμόδια Αντιδήμαρχο.

9) Κυριαζής Στέφανος του Νικολάου (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού) σε θέματα: Τμήματος «Αθλητισμού και Νέας γενιάς», συνεπικουρώντας τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...