Ξεσπά ο δικηγόρος των παιδιών στη Λέρο – «Δεν υπάρχει καμία ανατροπή στην υπόθεση»

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την ιατροδικαστική έκθεση, οι πράξεις είναι δεδομένες», τονίζει ο δικηγόρος των παιδιών Αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι μόνο ο βιασμός αλλά και οι ασελγείς πράξεις, τις οποίες οι γονείς στη Λέρο, έχουν ομολογήσει Η Λέρος παρακολουθεί την εξέλιξη της ανατριχιαστικής υπόθεσης με αμείωτο ενδιαφέρον. Στη διαβεβαίωση ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά προχώρησε ο δικηγόρος, Παναγιώτης Αβρίθης, που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών, μιλώντας στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» στο Epsilon.

«Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την ιατροδικαστική έκθεση. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά και συμβατή κατά την άποψή μου με αυτά που έχουν καταθέσει οι γονείς. Οι πράξεις είναι δεδομένες. Το τι έχει γίνει και τι έχουν περιγράψει είναι απόλυτα συμβατό με αυτή την ιατροδικαστική έκθεση», δήλωσε.

«Δεν έχουμε καμία ουσιαστική διαφορά. Οι ειδεχθείς πράξεις είναι δεδομένες, η προβλεπόμενη ποiνική κύρωση είναι δεδομένη, μην έχουμε την αίσθηση ότι το ποινικό μας σύστημα προβλέπει ποινή ισοβίου κάθειρξης, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται εξακολουθούν και παραμένουν τα ίδια και η κύρωση η εκτίμηση μου είναι ότι θα είναι η ίδια», τόνισε. «Στα πλαίσια των εντυπώσεων, που προσπάθησαν κάποιοι να δώσουν, υπερέβαλαν, ως λαός είμαστε εκρηκτικός σε τέτοιες περιπτώσεις. Το πρόβλημα που πρέπει να δούμε και πρέπει να συμβάλλουν οι δημοσιογράφοι είναι η κοινωνική πλευρά του θέματος, ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία ανατροπή», ανέφερε.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για την υπόθεση της Λέρου

Τα τρία παιδιά της οικογένειας και συγκεκριμένα, ο μεγαλύτερος γιος ηλικίας 24 ετών, η 14χρονη κόρη και το 10χρονο αγόρι, δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ούτε τώρα αλλά ούτε και στο παρελθόν.

Το πόρισμα προκαλεί έκπληξη, αφού τις προηγούμενες ημέρες, οι γονείς των παιδιών ομολόγησαν ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Βεβαίως, αστυνομικές πηγές τονίζουν, ότι σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι μόνο ο βιασμός αλλά και οι ασελγείς πράξεις, τις οποίες οι γονείς στη Λέρο, έχουν ομολογήσει ότι έχουν κάνει σε βάρος των παιδιών τους. Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/xespa-o-dikigoros-ton-paidion-sti-lero-den-yparchei-kamia-anatropi-stin-ypothesi/#ixzz5HkERAbkx

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...