Ξεπούλημα: Πάρτε ελληνικά νησιά με τιμή ενός σπιτιού στο Λονδίνο!

Ξεπούλημα: Πάρτε ελληνικά νησιά με τιμή ενός σπιτιού στο Λονδίνο!

Για εντυπωσιακή αύξηση του ενδιαφέροντος των ξένων για τα ελληνικά νησιά, που ως επί το πλείστον οφείλεται στη σημαντική πτώση των τιμών πώλησής τους, κάνουν λόγο  στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής παράγοντες της αγοράς.

Όπως σημειώνουν, εάν ο αγοραστής είναι αποδεδειγμένα οικονομικά ισχυρός και αποφασίσει να διαπραγματευτεί με τον πωλητή, τότε είναι πολύ πιθανό να πετύχει τη μείωση της αρχικής τιμής πώλησης σε ποσοστό ακόμη και πάνω από 30%.

«Ένα ελληνικό νησί δικό σας στην τιμή ενός διαμερίσματος στο Λονδίνο», ήταν ο εύστοχος τίτλος ενός άρθρου του «Independent» μόλις τον προηγούμενο μήνα, με τον αρθρογράφο να χαρακτηρίζει τα ελληνικά νησιά ως την απόλυτη επενδυτική ευκαιρία.

Στο ίδιο μήκος κύματος, πολλοί ξένοι μεσίτες παρότρυναν τους πελάτες τους να αγοράσουν μία ελληνική νησίδα, η οποία είναι σαφώς φθηνότερη από ένα σαλέ στο Άσπεν του Κολοράντο των ΗΠΑ.

Προς επίρρωση, η νήσος Μόδι στο Ιόνιο Πέλαγος, πλησίον της Κεφαλλονιάς, 51 στρεμμάτων, πωλείται έναντι 1,2 εκατ. ευρώ, ενώ η τιμή πώλησης για τον Άγιο Αθανάσιο, στον Κορινθιακό Κόλπο, 1,5 χλμ από την πόλη της Ιτέας και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς, το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και το Γαλαξίδι, 10.811 τ.μ., είναι 1,5 εκατ. ευρώ. Για πιο...ακριβά γούστα διατίθενται η νήσος Όμορφη, 1.200 στρεμμάτων, στα 50 εκατ. ευρώ, η Δολίχη, 1.345 στρεμμάτων, στα 40 εκατ. ευρώ και η Θηλιά, στο Ιόνιο Πέλαγος, 150 μέτρα από το Μεγανήσι, στα 18 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε τη σσυνέχεια στο

http://www.enikos.gr/society/293045,Entono_endiaferon_twn_xenwn_gia_ellhnika.html
boro.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...