Νεκτάριος Σαντορινιός: Για το λαό που αντιστέκεται και αγωνίζεται μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, η Ανάσταση είναι κοντά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Για το λαό που αντιστέκεται και αγωνίζεται μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, η Ανάσταση είναι κοντά»
Το Πάσχα, ως η σημαντικότερη γιορτή για το λαό μας, μας βρίσκει όλους με τις οικογένειές μας να τιμούμε τα Πάθη και να γιορτάζουμε την Ανάσταση.
Το φετινό Πάσχα, όμως, βρίσκει και πάλι το λαό μας γονατισμένο από τη φτώχεια και την κοινωνία διαλυμένη από τις πολιτικές της λιτότητας.
Για πρώτη φορά, η Αριστερά, βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας και παλεύει, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, να αλλάξει τα δεδομένα αυτά, να φέρει την πραγματική Ανάσταση για κάθε άνθρωπο που ζει σε αυτή τη χώρα.
Είναι μια μάχη όμως που τη δίνουμε όλοι μαζί γιατί ονειρευόμαστε και προσδοκούμε την ίδια Ανατροπή. Οι αγώνες που όλοι μαζί δώσαμε και κερδίσαμε, αυτοί που συνεχίζουμε να δίνουμε και εκείνοι που ακόμη μένει να δώσουμε, ενωμένοι, φέρνουν πιο κοντά τη στιγμή που ο λαός μας θα σταθεί στα πόδια του.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους και όλες τις συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και ευτυχία.
Για το λαό μας που αντιστέκεται και αγωνίζεται μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, η Ανάσταση είναι κοντά!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...