Νέοι αθλητές στο Γ.Σ Δωδεκάνησος

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Χρήστου Μαρτσάκη (classification 4.5) και Παναγιώτη Κοντογιάννη (classification 2.5), εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαρτσάκης αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Μαρούσι, ενώ ο Κοντογιάννης έπαιζε για λογαριασμό του Ηφαίστου Πατρών. Μάλιστα ο Μαρτσάκης βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στη Ρόδο και από τη Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεσή του Μανώλη Ευσταθίου, ενώ ο Κοντογιάννης αναμένεται στο νησί την Παρασκευή. Με την απόκτηση τους, η ομάδα μας δυναμώνει σε σημαντικό βαθμό και φιλοδοξεί να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ο Γιάννης Τσακίρης είναι ο νέος γυμναστής του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Ευσταθίου στο τιμόνι του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής ξεκίνησε ήδη δουλειά και θα βοηθήσει σημαντικά με τις γνώσεις του, την ομάδα μας.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου τον Γιάννη Τσακίρη και τους αθλητές Χρήστο Μαρτσάκη και Παναγιώτη Κοντογιάννη και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

-- Φιλικά Μάκης Δούβαλης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...