Νέα απάντηση Κόκκινου σε Χατζημάρκο: Συνεχίζεις και εκτίθεσαι...

  Ρόδος, 1/8/ 2015 - ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤαι Ο Κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ …

  • ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ» ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ότι ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΛηΦΘΗ, ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ !!!
  • ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡωΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ τους ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ

 

Με αφορμή τις επιστολές προς τον Υπουργό εσωτερικών κ. Βούτση που απέστειλε  και έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Χατζημάρκος (χθές 31/7/15) και αφορούν τον «ειδικό σύμβουλο κ. Η.Κ.» ο οποίος  αφού ανακάλεσε στις 9/6/2015 την από 2/6/2015 παραίτησή του από την θέση του ειδικού συμβούλου του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Κόκκινου, στην οποία εξακολουθεί να είναι τοποθετημένος και ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ για τον λόγο που προσλήφθηκε και επιμένει να τον διατηρεί στην θέση του ο κ . Χατζημάρκος επισημαίνω τα εξής:

Α) Τα έγγραφα που υπογράφει η κα. Αριστείδου αναφέρονται στο διάστημα πριν τις 29/6/15 με 30/7/15 για το οποίο ζήτησα να καταγγελθεί η σύμβαση, διότι ο τοποθετημένος κατά τα άλλα σε εμένα ειδικός σύμβουλος κ. Η.Κ δεν πατούσε στο γραφείο μου και δεν πρόσφερε υπηρεσίες και ας είχε ανακαλέσει την παραίτησή του για την οποία σημειωτέον δεν με ενημέρωσε ποτέ.

Β) Στο κείμενο του ο κ. Η.Κ. επιβεβαιώνει την παρουσία του σε άλλους εργασιακούς χώρους που πρόσφερε υπηρεσίες  μακριά και μη έχοντας καμία σχέση με τον χώρο της Περιφέρειας. Επίσης δεν αποδεικνύει με στοιχεία τα όσα αναφέρει προς το πρόσωπό μου και αναπαραγάγει σε σημεία του εγγράφου της η κ. Αριστείδου.

Γ) Απέφυγε να αποστείλει και άλλες επιστολές που αφορούν το θέμα ο κ. Χατζημάρκος στις οποίες εκτίθεται και συνεχίζει πεισματικά και αλαζονικά συμπεριφερόμενος ως «Σουλτάνος του Αιγαίου» να διατηρεί σε θέση εργασίας άνθρωπο που έχει τοποθετηθεί δίπλα μου και δεν προσφέρει υπηρεσίες. Ίσως η ανακοίνωσή μου του χαλάσει την επίσκεψή του στην Μύκονο όμως να γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με την τακτική του  όσο επιμένει να μισθοδοτούνται από την Περιφέρεια άνθρωποι που υποτίθεται ότι είναι δίπλα μου και εργάζονται ενώ δεν είναι.

Επίσης ενημερώνω την κοινή γνώμη ότι το γραφείο το Υπουργού Εσωτερικών θα λάβει και άλλα έγγραφα για το θέμα που «ξέχασε» να στείλει ο κ. Χατζημάρκος. Όσο για «το ύφος μου» που αναφέρει είναι το ύφος ανθρώπου οργισμένου από τις αδικίες και τις αυθαιρεσίες που αντιμετωπίζει. Είναι ύφος που ταιριάζει σε ανθρώπους ασυμβίβαστους με την παρακμή και την παραπληροφόρηση.

Κατά τα άλλα του εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, να απολαύσει την συναυλία στη γειτονική Δήλο όπου μετέβη πριν λίγο και το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι και βέβαια όσο προκαλεί και μένει στην ίδια αλαζονική και ασεβής προς τον θεσμικό ρόλο που επιτελώ τακτική, κάθε μέρα η κοινωνία θα μαθαίνει «τον βίο και την πολιτεία του» στην ΠΝΑ.

 

Υ.Γ. Για να μην ξεχνιόμαστε σας υπενθυμίζω που έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον κ. Η.Κ. εάν τον θέλετε δικό σας συνεργάτη:

1) νόμος σας δίνει όλη την δυνατότητα να προσλάβετε δύο (2) συμβούλους τους οποίους έχετε και μπορείτε να τους αλλάξετε και να τον προσλάβετε στη θέση τους.

2) Έχετε την αρμοδιότητα του ΕΣΠΑ και έχετε την δυνατότητα να προσλάβετε αρκετούς συμβούλους και με καλούς μισθούς, όπως έχετε πράξει για άλλους. Επίσης μπορείτε μέσω της Τεχνικής Βοήθειας να χρησιμοποιήστε και τον κ. Η. Κ. (αν σας είναι τόσο απαραίτητος).

3) Επίσης μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στις εταιρείες της ΠΝΑ όπου έχουν τοποθετηθεί συνεργάτες σας σε έμμισθες θέσεις.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...