ΜΙκα Ιατρίδη: Ο Γιάνης Ιωαννίδης τίμησε την αντικειμενική δημοσιογραφία με συνέπεια, σεμνότητα και σεβασμό στη δεοντολογία

ΘΕΜΑ: ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
-Ένας αξιόλογος συμπολίτης μας, ένας σημαντικός εκδότης που τίμησε την αντικειμενική δημοσιογραφία με συνέπεια, σεμνότητα και σεβασμό στη δεοντολογία, έφυγε ξαφνικά και πρόωρα, αφήνοντας φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια και την τοπική κοινωνία, που υπερασπίστηκε με όλες  του τις δυνάμεις.
Η είδηση του θανάτου, προκάλεσε βαθειά θλίψη, ιδίως σε όσους τον είχαν γνωρίσει προσωπικά και είχαν εκτιμήσει τη συνετή, ψύχραιμη, ρεαλιστική και θαρραλέα πένα του.
Δραστήριος, ακέραιος, νηφάλιος, προσέφερε πολλά στην ενημέρωση και από θέσεις ευθύνης, τιμήθηκε για την εμπειρία και τις γνώσεις του.
Γνώσεις, που έχουν συνέχεια, καθώς η δοτικότητα και οι συμβουλές του στους νέους δημοσιογράφους, θα παραμείνει γι’ αυτούς κατευθυντήρια δύναμη.
Εκφράζοντας τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, εύχομαι να είναι αλησμόνητος και το χώμα της Κω που θα τον σκεπάσει ας είναι ελαφρύ.
 Καλό ταξίδι, φίλε Γιάννη.

Μίκα Ιατρίδη
Βουλευτής Δωδεκανήσου

foto-aegeanews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...