Μετονομασία του στρατοπέδου της Νισύρου σε στρατόπεδο << Νισύριων Εθελοντών Β´ Παγκόσμιου Πολέμου>>

Δελτίο Τύπου 7 Αυγούστου 2016 -Θέμα : Μετονομασία του στρατοπέδου της Νισύρου σε στρατόπεδο << Νισύριων Εθελοντών Β´ Παγκόσμιου Πολέμου>>.

Στις εκδήλωσης για την μετονομασία του στρατοπέδου της Νισύρου από Στρατόπεδο << Έφεδρου Δνέα (ΠΖ) Φιλιπποπούλου>> σε Στρατόπεδο << Νισύριων Εθελοντών Β´Παγκοσμίου Πολέμου >> βρέθηκε ο σύμβουλος του ΥΠΕΘΑ και πολιτευτής του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ.

Στην τόσο σημαντική και ιστορική τελετήπαραβρέθηκαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κώ και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερός Ηλίας, ο Έπαρχος του τομέα Κώ κ. Χαλκιδιός , ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Σεριεντάνης, στελέχη των σωμάτων ασφαλείας του νησιού , ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Κορωναίος , δημοτικοί σύμβουλοι , φορείς του νησιού και πλήθος κόσμου.

Με το πέρας των εκδηλώσεων ο κ. Παλαπουγιούκ δήλωσε ότι είναι σημαντικό να θυμόμαστε και να τιμούμε όλους τους εθελοντές Δωδεκανήσιους που αγωνίστηκαν για να ζούμε εμείς σήμερα ελεύθεροι . Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και ο ίδιος ο Υπουργός κάνουν όλες τις ενέργειες να αναγνωριστούν όσοι πρόσφεραν στην πατρίδα και έμειναν ξεχασμένοι σε συρτάρια γραφείων .

Στις εκδηλώσεις τον κ. Παλαπουγιούκ συνόδευε ο Γραμματέας της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Διακομιχάλης Νίκος .

Γεώργιος Κων. Παλαπουγιούκ Σύμβουλος ΥΠΕΘΑ Πολιτευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...