Μετατάξεις στο Δήμο Καρπάθου

ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ:To Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Καρπάθου, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για την πλήρωση των ακόλουθων θέσεων, με μεταφορά της θέσης που κατέχουν, στον Δήμο Καρπάθου, με το σύστημα της μετάταξης να υποβάλλουν σχετική αίτηση. -Οι θέσεις τις οποίες προτίθεται να καλύψει ο Δήμος Καρπάθου με μετατάξεις υπαλλήλων, σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση, είναι οι εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - ΚΛΑΔΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 1 ΤΕ17 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ 2 ΣΥΝΟΛΟ 5

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα πρέπει κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι υπάλληλοι ΟΤΑ Α’ και Β’ Βαθμού, Υπουργείων ή άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι υπάλληλοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των Κρατικών Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου καθώς και υπάλληλοι των ΔΕΚΟ, οι οποίες δεν είναι στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού τους κεφαλαίου. Οι υπάλληλοι αυτοί προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία των μετατάξεων αυτών δεν θα πρέπει να έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη. Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλουν στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Καρπάθου , έως 28-02-2017, τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Αίτηση υποψηφιότητας για μετάταξη (υπόδειγμα της αίτησης επισυνάπτεται στην παρούσα). 2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, για την πιστότητα του περιεχομένου του. 3. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των πρόσθετων προσόντων. 4. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. 5. Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, από το οποίο να προκύπτουν: α) Ημερομηνίες διορισμού, ανάληψης υπηρεσίας, κατηγορία, κλάδος ή ειδικότητα που υπηρετούν, τοποθετήσεις σε επιμέρους τμήματα της υπηρεσίας τους, εκθέσεις αξιολόγησης και αναρρωτικές άδειες τελευταίας 5ετίας. β) Ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη και ότι ο υπάλληλος δεν έχει οποιοδήποτε κώλυμα μετάταξης από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (π.χ. υποχρέωση παραμονής στην υπηρεσία για ορισμένο χρονικό διάστημα λόγω παραμεθορίου ή για άλλους λόγους, ότι δεν είναι ο μοναδικός υπάλληλος του κλάδου του στην υπηρεσία που υπηρετεί κ.λ.π.).

Η κατάθεση των αιτήσεων μετά των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και μπορεί να γίνει και ταχυδρομικώς επί αποδείξει, στην ανωτέρω αναγραφόμενη διεύθυνση εντός την οριζόμενης προθεσμίας, με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 342/17-01-2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» (το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου). Η Υπηρεσία μας θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους για την αποδοχή ή μη των αιτήσεών τους, μετά το πέρας της διαδικασίας. Κάθε φορέας στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση, οφείλει να την κοινοποιήσει σε όλες τις υπηρεσίες και Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύει.

Η παρούσα αποστέλλεται στο Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στη Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας Ο.Τ.Α., http://www.ypes.gr/ έτσι ώστε να αναρτηθεί στο ιστότοπο. Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δεν είναι δεσμευτική για την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Καρπάθου Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, στο τηλ.: 2245360127, πληροφορίες: κα Κανάκη Ειρήνη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...