Μεγάλη νίκη και πρόκριση...

Μεγάλη νίκη και πρόκριση... Ο Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ κέρδισε χθες στο Μαρούσι την τοπική ομάδα με 65-54, τερμάτισε τρίτος στον όμιλο νότου και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον τοπικό Ήφαιστο, με θέα την πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Κω (από 16 έως 18 Ιουνίου). Η ομάδα μας χθες ήταν εξαιρετική στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», έπαιξε συγκεντρωμένα και κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο που ήθελε το ροζ φύλλο για τον ίδιο λόγο. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Μιχάλη Χατζηδημητρίου και του Γιώργου Μποσγανά είχε το προβάδισμα στο σκορ και όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν, έδειξε χαρακτήρα, παίρνοντας την πολύτιμη νίκη και αποδεικνύοντας ότι έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο.

*Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο του Αμαρουσίου για την άριστη φιλοξενία στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-17, 24-35(ημ.), 41-54, 54-65

Διαιτητές: Παυλόπουλος- Μπίκας

ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώρας): Μίνα, Τσαουσίδης, Ράασα 19(1), Αλ Χουσεΐν 7(1), Τριανταφύλλου 11, Κορκίδης 15, Γιώρας 2.

Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου- Μποσγανάς): Λουκάς, Χαρτερός 10, Μιχαήλου 8, Χαμαντί 16, Ζαραγκότας 2, Χατζηδημητρίου 6(1), Παππάς 15, Μαρτσάκης 6, Χατζηκαντής 2.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...