ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο κ.Καμμένος είναι ικανός για όλα, τα ψήφισε όλα και θα ψηφίσει άλλα τόσα και ακόμα χειρότερα μέτρα για τα νησιά»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ 24 Μαΐου 2016-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο κ.Καμμένος είναι ικανός για όλα, τα ψήφισε όλα και θα ψηφίσει άλλα τόσα και ακόμα χειρότερα μέτρα για τα νησιά»

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., κ. Μάνος Κόνσολας, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Καμμένος, με τη σημερινή του δήλωση, απέδειξε έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια και τη σοβαρότητα. Φυσικά και δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Για να γίνει Υπουργός Άμυνας απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα. Και για να παραμείνει Υπουργός Άμυνας τα ψήφισε όλα και θα ψηφίσει άλλα τόσα και ακόμα χειρότερα μέτρα. Το μέτρο της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ δεν απέδωσε ούτε πρόκειται να αποδώσει. Είναι ένα υφεσιακό και αντιαναπτυξιακό μέτρο που υπονομεύει την ανταγωνιστικότητα της νησιωτικής οικονομίας. Πρέπει να ανακληθεί και αυτή οφείλει να είναι μια θέση που πρέπει να αποτελέσει κοινό τόπο για όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ αλλά και τις φορολογικές επιβαρύνσεις στον τουρισμό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ουσιαστικά αναστείλει το άρθρο 101 του Συντάγματος για τη νησιωτικότητα. Πάει πολύ, όμως, να προκαλεί με αυτό τον τρόπο τη νοημοσύνη των νησιωτών, ο κ. Καμμένος».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...