Μανιός: Πιστωτικό γεγονός σε 15 ημέρες αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι

Προειδοποιητικές βολές προς τους δανειστές για ενδεχόμενο ατυχήματος με επίκεντρο την Ελλάδα, και επιπτώσεις στην Ευρωζώνη, και όχι μόνο, εξαπολύουν τις τελευταίες ώρες κυβερνητικά και κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες φαίνεται να έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο.

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» προειδοποίησε την Κυριακή μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες Νίκος Μανιός.

Όσον αφορά δημοσιεύματα ότι ο υφυπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τόσκας χρησιμοποίησε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Αίγιο στην επίσκεψη Ρώσων επενδυτών που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τα προϊόντα της ΕΒΟ, ο κ. Μανιός σχολίασε ότι «αν επρόκειτο για το μοναδικό επιχειρησιακό έτοιμο ελικόπτερο είμαι αντίθετος με αυτές τις πρακτικές».

«Πάγωσα με το δεκαπενθήμερο για το πιστωτικό γεγονός του κ. Μανιού» σχολίασε η βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου.

«Αν οδηγηθούμε σε αδιέξοδο θα ανοίξει ο ασκός του Αίολου, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί επικίνδυνα και η οικονομική, και η γεωπολιτική αστάθεια διεθνώς», προειδοποιεί από την πλευρά του μέσω της Αυγής της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω στις Βρυξέλλες» σχολιάζει την Κυριακή στο ιστολόγιό της η Κίνηση Ενεργών Πολιτών του Μανώλη Γλέζου, που έχει αναρτήσει φωτογραφία με ένα πλακάτ που αναγράφει «Ούτε βήμα πίσω!»

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να συνεχίσει να πορεύεται με καταστροφικά δόγματα ούτε με την κινδυνολογία και την τρομοκρατία του μονόδρομου και της δήθεν προστασίας που της προσφέρουν ξένες κηδεμονεύσεις, κάτω από τις οποίες συχνά γνώρισε εθνικές και οικονομικές τραγωδίες» σημειώνει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/280754/manios-tha-ehoume-pistotiko-gegonos-se-15-imeres-an-den-upohorisoun-oi-europaioi/#ixzz3Z3pWu2JF

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...