"Μαινόμενος" ο δήμαρχος Ρόδου κατά τσιγγάνων για τα ...τσαντίρια στα παλιά σφαγεία!

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Καθαρισμός των χώρων των Σφαγείων από υπηρεσίες του Δήμου-Επιθεώρηση από το Δήμαρχο
-Τις εργασίες καθαρισμού των χώρων των Σφαγείων, που ξεκίνησαν ήδη από χθες με εντατικούς ρυθμούς και με συντονισμένες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών Καθαριότητας, Πρασίνου και Τροχαίου Υλικού, επιθεώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τους εντεταλμένους συμβούλους κυρίους Γιάννη Κούρτη και Στέφανο Κυριαζή.

Αφορμή στάθηκε το πρόσφατο γεγονός της κατάληψης των χώρων των Σφαγείων από μικρούς τσιγγάνους, κατάληψη που ανάγκασε το δήμαρχο να ζητήσει την άμεση παρέμβαση της Aστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα παιδιά από τα Σφαγεία.

Εργάτες και οδηγοί με μπουλντόζες, φορτηγά, απορριμματοφόρα και μηχανήματα του δήμου,  άδειασαν όλους τους χώρους από τα παραπήγματα που δημιούργησαν οι ROMA που εγκαταστάθηκαν εκεί , καθώς και από όλα τα υλικά που αποθήκευαν επί μακρόν (σίδερα, πλαστικά, λάστιχα, κουβέρτες, τραπέζια κ.α) και είχαν συσσωρευθεί στους άδειους χώρους των Σφαγείων.

Όπως επεσήμανε  ο δήμαρχος « οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχισθούν με ταχείς ρυθμούς μέχρις ότου καθαρισθούν όλοι οι χώροι. Αυτό είναι και το μήνυμα για τις απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού των χώρων που έχουν καταληφθεί από αθίγγανους στις περιοχές του Καρακόνερου και των Αγίων Αποστόλων μέχρι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της τακτοποίησης των ROMA». 

Σημείωση: Ο δήαμρχος Ρόδου μόλις αντίκρυσε την εικόνα εντός των σφαγείων, βγήκε έξω απο τα ρούχα του...

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...