Μίκα Ιατρίδη: «Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάλτε και ένα όριο στην κοροϊδία»

Η π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Καμμένου και του κ. Βούτση για την αντισυνταγματικότητα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά, που οι ίδιοι ψήφισαν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η πολιτική εξαπάτηση, προφανώς, δεν έχει όρια.

Γιατί, πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι από τη μια ψηφίζουν την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας και από την άλλη κάνουν δακρύβρεχτες δηλώσεις ότι αυτό που ψήφισαν είναι στα όρια της αντισυνταγματικότητας;

Κοροϊδία, δεν είναι μόνο να λες ψέματα για να κερδίσεις την εξουσία και να προσκολληθείς στην καρέκλα.

Μέγιστη μορφή κοροϊδίας είναι να συνεχίζεις να τους εξαπατάς και, στην ουσία, να γελάς εις βάρος τους, θεωρώντας τους ανήμπορους να καταλάβουν το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όχι, «κύριοι» και «κυρίες» του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Οι νησιώτες, αλλά και όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει.

Και αυτή τη φορά δεν αρκούν τα γιουσουφάκια σας και οι ευνούχοι σας που έχετε ξαμολήσει για να προπαγανδίζουν υπέρ σας. Ο κόσμος είναι μικρός και τους έχουμε καταλάβει.

Η πραγματικότητα είναι μπροστά μας και τη ζούμε καθημερινά. Αν, μέσα στη μέθη της εξουσίας σας την ζούσατε και εσείς, το μόνο τίμιο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγγνώμη».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...