Μήνυμα του υποψηφίου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Μπενέτου Σπύρου:«Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ανατροπή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΠΕΝΕΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ
-«Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ανατροπή»
-Οι περιφερειακές εκλογές, της 18ης Μαΐου, είναι οι πιο κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Η χώρα μας ολόκληρη βρίσκεται στην μέγγενη των μνημονίων, σε μια «χρεωκοπημένη» κατάσταση, από την οποία δύσκολα θα εξέλθει εάν δεν αλλάξουμε κατεύθυνση. Αυτοί οι οποίοι οδήγησαν την χώρα στην σημερινή κατάσταση συνεχίζουν να λειτουργούν με τις ίδιες πολιτικές, αντιλήψεις,  λογικές και νοοτροπίες, κάνοντας  ακόμη πιο συγκεντρωτικό το πιο συγκεντρωτικό κράτος της Ευρώπης, κύρια αιτία των δεινών και των παθών αυτής της πατρίδας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, καθιστούν, ειδικά εμάς τους Νησιώτες, όμηρους ενός συνεχούς μνημονίου, στο οποίο ούτως ή άλλως βρισκόμαστε από την αρχή της ύπαρξής μας, ανεξάρτητα από το τι λέει το ελληνικό σύνταγμα και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
Οι κυβερνώντες, μέσα από τον έλεγχο όλων των Μ.Μ.Ε., προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον απλό πολίτη για τους «τεράστιους» κινδύνους που δήθεν θα προκύψουν εάν η χώρα αλλάξει πολιτικό  προσανατολισμό και κατεύθυνση, φτάνοντας στο σημείο να χρησιμοποιούν γι’ αυτό το σκοπό, ευρωπαίους εταίρους, με θεσμικό, κυρίως, ρόλο. Καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να μας πείσουν ότι η ελπίδα βρίσκεται στα διάφορα ταμεία της Ε.Ε. Δεν μπορούν να αποκρύψουν, όμως, την «ανεπάρκεια» των ελληνικών κυβερνήσεων και των περιφερειακών θεσμών της χώρας μας που μέσα από μια άλλη πολιτική παιδεία και αλλαγή κατεύθυνσης μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές και όχι ουραγοί στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.
Προσπαθώντας να αυτοσυντηρηθούν έχουν καταφύγει σε έναν ανελέητο αγώνα αποδόμησης του ήδη πληγωμένου κοινωνικού κράτους της πατρίδας μας και ειδικά της περιφέρειας, αγγίζοντας τους πιο ευαίσθητους τομείς των κοινωνιών μας όπως η υγεία, η παιδεία, το συγκοινωνιακό και άλλα, ζωτικής σημασίας, ζητήματα. Η μόνη λύση είναι η ανατροπή, η αλλαγή αυτής της κατάστασης για να οδηγήσουμε το πλοίο που λέγεται Ελλάδα στη σωστή ρότα του.
Δεν είναι στραβός ο γιαλός, στραβά αρμενίζουμε.


Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...