Λίνα Παπατσή, υποψήφια με τον Μαχαιρίδη: Γιατί ξαναζητώ την ψήφο σας

Η Λίνα Παπατσή, πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς και υποψήφια ξανά με την παράταξη Μαχαιρίδη σε συνέντευξη της προς το VERENA τονίζει το τεράστιο έργο που εγινε στην περιφέρεια τα τελευταία τριάμισι χρόνια και γιαυτό όπως λέει μπορεί να κοιτάξει τους συμπολίτες μας στα μάτια και να ζητήσει να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στην παράταξη της όσο και στο πρόσωπο της. Αναφέρεται στα πλεονεκτήματα της παράταξης Μαχαιριδη: "Η παράταξή μας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται - γνώση, εμπειρία, συνέπεια, ήθος, ανιδιοτέλεια, όραμα, αποτελεσματικότητα, όρεξη για δουλειά - αλλά και έναν επικεφαλής ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει τα μέγιστα για τα νησιά μας καθώς και να τα υλοποιήσει, δουλεύοντας αρμονικά με όλους εμάς που τον πλαισιώνουμε".
Η συνέντευξη
EQΓιατί αποφασίσατε να είστε ξανά υποψήφια με τον Μαχαιρίδη;


AQΑπό τη στιγμή που η παράταξη μας μέσα από μια γνήσια δημοκρατική διαδικασία πριν από λίγους μήνες αποφάσισε ομόφωνα να κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου με επικεφαλής το Γιάννη Μαχαιρίδη στο τιμόνι της, εγώ δεν θα μπορούσα να απουσιάζω για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον, ως Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου μέλος της παρούσης Περιφερειακής Αρχής συμμετέχω ενεργά στο αξιόλογο έργο που επιτελείται και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται σε μια πραγματική δύσκολη συγκυρία προκειμένου να υλοποιηθούν έργα και δράσεις που θα διευκολύνουν και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των νησιωτών μας.
Δεύτερον, ως Πρόεδρος του ΚΕΚ “Γ. Γεννηματάς” μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα προκειμένου να συντελέσουμε στην κατάρτιση ενός πολύ μεγάλου αριθμού επαγγελματιών, στην ένταξή τους στη νέα εποχή και στις νέες τεχνολογίες, στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων, ώστε να τους δώσουμε τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς αυξανόμενες συνθήκες της νέας εποχής. Αφουγκραστήκαμε τις αγωνίες τους και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα, τόσο σε ποσότητα όσο και σε θεματολογία, προκειμένου να καλύψουμε την τεράστια ανάγκη των συμπολιτών μας για επιμόρφωση. Είδαμε την ικανοποίηση στα πρόσωπά τους όταν τους απονείμαμε τις βεβαιώσεις τους και ήδη διαπιστώνουμε ότι αυτά τα σεμινάρια έπιασαν τόπο επισκεπτόμενοι τις τοπικές επιχειρήσεις. Αυτό το έργο, που είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, καλούμαι να το υπερασπιστώ και να διεκδικήσω ακόμα περισσότερα για τους συμπολίτες μας.

E:Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της παράταξης σας σε σχέση με τις άλλες παρατάξεις;

Α:Κάθε εκλογική διαδικασία σημαίνει ώρα ευθύνης για τον καθένα μας, πολύ περισσότερο την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Δεδομένων των συγκυριών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διαδραματίσει έναν πολύ νευραλγικό ρόλο την επόμενη πενταετία. Γι’ αυτό πέρα από τις προγραμματικές θέσεις και τον διάλογο που θα αναπτυχθεί, η επιλογή των προσώπων που θα υπηρετήσουν τον θεσμό θα είναι καθοριστικής σημασίας. Δεν είναι η ώρα για πειραματισμούς και για μικροπολιτικούς εντυπωσιασμούς.
Καθώς η θητεία που έρχεται θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ακόμα πιο απαιτητική, θα έχει ακόμα λιγότερους πόρους και συν τοις άλλοις θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ένα πιο ρευστό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, γι’ αυτό απαιτούνται αξιοκρατικές και αντικειμενικές επιλογές, ικανές να αντεπεξέλθουν σ’ αυτές τις συνθήκες.
Θεωρώ ότι η παράταξή μας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται - γνώση, εμπειρία, συνέπεια, ήθος, ανιδιοτέλεια, όραμα, αποτελεσματικότητα, όρεξη για δουλειά - αλλά και έναν επικεφαλής ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει τα μέγιστα για τα νησιά μας καθώς και να τα υλοποιήσει, δουλεύοντας αρμονικά με όλους εμάς που τον πλαισιώνουμε.

Ε: Ζητάτε και εσείς να σας ψηφίσουμε. Γιατί;

Α:Πριν τέσσερα χρόνια ζήτησα την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου ώστε να μπορέσω να συμβάλω με τις δυνάμεις μου σε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για την αναβάθμιση των νησιών μας. Μια αναβάθμιση που δεν θα περιοριζόταν μόνο στα έργα ουσίας για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, αλλά θα επικεντρωνόταν στο μεγάλο κεφάλαιο του τόπου μας. Στον άνθρωπο και στις δυνατότητές του.


Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, το τεράστιο έργο που συντελέστηκε από μεριάς της Περιφερειακής Αρχής, και που δεν απέκλινε ούτε στο ελάχιστο από τις αρχικές μας στοχεύσεις, μου επιτρέπει να κοιτάξω στα μάτια τους συμπολίτες μας και να ζητήσω να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή μας αλλά και στο πρόσωπό μου ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα για τα νησιά μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...