Κόλπα ..μαγικά για ..γέλια και για... κλάματα - Της Πίτσας Χατζή

Δεν είναι μιά ,ούτε δυό οι παρόμοιες περιπτώσεις που το τελευταίο διάστημα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας ... Δυστυχώς είναι πολλοί οι ..παραλήπτες που παίρνουν τέτοιου είδους ...ραβασάκια σ'όλη τη χώρα . Ευσυνείδητοι υπάλληλοι με αυξημένο το ..αίσθημα ευθύνης απέναντι στο Κράτος στην προσπάθεια τους να ..μειώσουν το χρέος της χώρας εχουν επιδοθεί σε 'εισπρακτικό αγώνα '.....δρόμου κι όποιον πάρει ο χάρος !

Κατανοητό μέχρι εναν βαθμό βέβαια και πολύ καλά κάνουν τη δουλειά τους και κλήσεις να κόβουν ..και πρόστιμα να βάζουν σε ολους εκείνους τους απείθαρχους οδηγούς που παραβιάζουν τον ΚΟΚ και δημιουργούν προβλήματα σε όλους μας .... Ομως βρε παιδιά ..basta λιγάκι ,είπαμε να μοιράζουμε "δωράκια"αλλά να κοιτάμε και που τα δίνουμε.... Να ...εδω ας πούμε σ'αυτή την περίπτωση ,ο συγκεκριμένος οδηγός δεν εχει έρθει τα τελευταία 19χρόνια στη Ρόδο ! Η μια και μοναδική φορά που επισκέφθηκε το νησί ηταν το 1998 ως μαθητής με την πενθήμερη του σχολείου του ..

Που τον ανακαλύψατε λοιπόν και πως τον ξετρυπώσατε τον άνθρωπο και του πιστοποιήσατε και ..παράβαση ? Εκτος αυτού προσπαθεί να επικοινωνήσει και με την αρμόδια υπηρεσία , ωστε να ενημερωθεί για το ζήτημα και δεν βρίσκεται άνθρωπος να σηκώσει τα τηλέφωνα ,οπως ο ίδιος μου δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου! Να σημειώσω οτι η κλήση εχει πιστοποιηθεί τον Μάρτιο του 2013 και το αυτοκίνητο βρίσκεται στην κατοχή του συγκεκριμένου οδηγού απο το 2002. Αυτό αποδεικνύει οτι το αυτοκίνητο δεν εχει αλλάξει ιδιοκτήτη τα τελευταία 15 χρόνια ! Σε αναμονή να δούμε τι εξηγήσεις θα δώσουν απο το αρμόδιο τμήμα του Δήμου και ευχή για τον άνθρωπο να μην εχει προωθηθεί σε καμιά ΔΟΥ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...