Κως: Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες και τριάντα λεπτά κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζιας από την Πολωνία, ως ύποπτος φυγής.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αριστείδης Μιαούλης, ο 32χρονος που φέρεται και ως ύποτος της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, κατά την διάρκεια της απολογίας του δεν έδωσε ονόματα ατόμων που πιθανόν να εμπλέκονται στην δολοφονία.

 

 

Ο ίδιος επιμένει να αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε στοιχεία της πρώτης του κατάθεσης.

Ο 32 χρονος από το Μπαγκλαντές, παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια ισχυριζόμενος, πως μετά τη συνάντηση που είχε με την κοπέλα την προηγούμενη Δευτέρα, την πήρε και πήγαν στο σπίτι του. Εκεί η κοπέλα έμεινε μαζί του, ήπιαν μερικές μπύρες και έφυγαν. Την άφησε -όπως υποστηρίζει- στο σημείο όπου η ίδια έδωσε το στίγμα της στον φίλο της και του είπε «έλα να με πάρεις». Όπως υποστηρίζει, δεν είχε μαζί της σεξουαλική επαφή.

Ισχυρίζεται επίσης πως γνώρισε την Αναστάζια σε μίνι μάρκετ της περιοχής του Μαρμαρίου και του ζήτησε εκείνη να πάνε στο σπίτι του γιατί έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...