Κρεμαστινός - Σκανδαλίδης σε εκδήλωση στη Κω

Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: το Διάδοχο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, ως το νέο ριζοσπαστικό πολιτικό υποκείμενο θα καθορίσει του όρους της νέας Μεταπολίτευσης και θα εκφράσει το χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ομόφωνα εξελέγη η νέα πενταμελής συντονιστική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ της Κω, αποτελούμενη από τους: Παπανικολάου Ντίνο, Γαβαλά Κατερίνα, Στέλλα Σούλη Σπλαγκούνια Μηνά και Πανηγυράκη Λίτσα.

Η εκλογή πραγματοποιήθηκε μετά την πολιτική συγκέντρωση παρουσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σκανδαλίδη και Δημήτρη Κρεμαστινού, οι οποίοι κάλεσαν τους προοδευτικούς πολίτες και τα μέλη του κόμματος να υπερασπιστούν την ιδεολογία τους, να αντικρούσουν τα σαθρά επιχειρήματα τα οποία καταγγέλλουν το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική καταστροφή, συγκαλύπτοντας τα οδυνηρά αποτελέσματα της πενταετίας Καραμανλή, καθώς και τον άκρατο λαϊκισμό της δήθεν όπως την χαρακτήρισαν αριστερής κυβέρνησης, η οποία είναι ανεπαρκής και επικίνδυνη για την χώρα.

Εστιάζοντας στο δύσκολο και ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, όπως και στο ‘’αυτιστικό ‘’ πολιτικό σύστημα της χώρας μας, υποστήριξαν, πως παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να συγκροτηθεί ο προοδευτικός πολιτικός χώρος εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, δεν ευδοκίμησε η αναγκαία για τον τόπο και την μοίρα του σύνθεση, καθώς οι μικροπολιτικές, οι τακτικισμοί, οι προσωπικές στρατηγικές και οι σκοπιμότητες της εξουσιομανίας, εξακολουθούν να κατακερματίζουν τον δημοκρατικό προοδευτικό χώρο.

Ανακοινώνοντας μάλιστα την σύγκληση συνεδρίου την άνοιξη, επεσήμαναν ότι είναι αναγκαίο για την χώρα, να αξιοποιηθεί ως μια ευκαιρία αναγέννησης του δημοκρατικού χώρου, με την προσδοκία να αναγεννηθεί εκ βάθρων η δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, όχι ως όνομα ή σύμβολα, όχι ως διαδοχή αρχηγών, αλλά ως το νέο το ριζοσπαστικό πολιτικό υποκείμενο που θα καθορίσει του όρους της νέας Μεταπολίτευσης και θα εκφράσει το χώρο της Κεντροαριστεράς. ΠΗΓΗ: dhras

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...