Κοπή πίτας Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα ! Της Πίτσας Χατζή

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ,ο Σύλλογος Βετεράνων ποδοσφαιριστών "Ρόδου -Διαγόρα " στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου. Κορμιά ψυχωμένα και βλέμματα γεμάτα νοσταλγία . Με αναμνήσεις και όραμα για τον Σύνδεσμο βρέθηκαν για ενα δίωρο στην εκδήλωση και το καταχάρηκαν με μεταξύ τους πειράγματα και ιστορίες που τους συνδέουν απο την περίοδο που μεσουρανούσαν και λατρευόντουσαν σαν οι απόλυτοι "Ηρωες μπαλαδόροι του νησιού"

Ηταν ολα σαν να σταμάτησε ο χρόνος στον ..Ενεστώτα !!!

Χαρά και συγκίνηση στους παρευρισκόμενους έδωσε η προβολή video απο την δημιουργία του Μουσείου των βετεράνων Ρόδου - Διαγόρα ,χώρος που βρίσκεται μέσα στο Στάδιο του Διαγόρα και παραχωρήθηκε απο τον Δήμο Ρόδου ,ως αναγνώριση της προσφοράς στον ντόπιο αθλητισμό των δυο αυτών ιστορικών Σωματείων! Ενας χώρος που φτιάχτηκε με μεράκι ,αγάπη και προσωπική εργασία των μελών του Συνδέσμου και που αξίζει να το επισκεφθούν ολοι οι Ροδίτες μικροί και μεγάλοι για να θαυμάσουν την καταπληκτική δουλειά που εχει γίνει ! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου κ.Χαρ.Κόκκινος ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό . Εκ μέρους της Περιφέρειας παραβρέθηκαν επΐσης και μίλησαν ο κ.Μιχάλης Μπαριανάκης ,εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος κ.Διακοσταματίου ,ο κ.Κυριαζής Στέφανος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ.Στράτος Καρίκης οι οποίοι επίσης με τη σειρά τους χαιρέτησαν την εκδήλωση με σύντομες ομιλίες και πολλές ευχές! Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ κ.Σάββας Καλαθενός ηταν επίσης εκεί! Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ρόδου κ.Augustinos Jakaj ηταν και αυτός εκει ο οποίος και ανέβηκε στο βήμα για εναν σύντομο χαιρετισμό. Φυσικά παρών ηταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ.Μιχ.Δράκος ο οποίος και άνοιξε με την ομιλία του την εκδήλωση ! Εκει ηταν επίσης ο πολύ αγαπητός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ.Μέντος Ζωάννου καθώς και αρκετοί άλλοι φίλοι και οπαδοί των δυο ομάδων ! Απο παλαίμαχους -βετεράνους αναφέρουμε μεταξύ άλλων την παρουσία των Δράκου , Κώττη ,Τσακμακίδη ,Καλαϊτζίδη ,Σταυρή ,Παπαδιού , Σαλπιγκίδη, Σταμάτη , Αγγελόπουλου , Δουρδουνά , Βασιλαράκη , Χατζηαχμέτ, Κυπριώτη ,Χατζή ,Φαλτσέτα ,Τσαταλιού , Κουγκρά ,Γιαννουκά ,Γιάννη και Νίκου Χαλκιά κ.α

Το φλουρί έπεσε στον Ηλία Βασιλαράκη ο οποίος πρέπει να πούμε οτι το καταχάρηκε και οπως είπε θα το προσθέσει στα εκθέματα του γραφείου των βετεράνων ως ενθύμιο της βραδιάς !

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους που μου ζήτησαν να κόψω την πίτα τους και ετσι είχα την χαρά να δώσω η ίδια και το φλουρί ! Ευχές πολλές για Καλή χρονιά ! και του χρόνου να βρεθούμε πάλι ολοι εκεί! Εάν εχω ξεχάσει να αναφερθώ σε κάποιους απο τους παρευρισκόμενους ονομαστικά , ζητώ εκ των προτέρων την κατανόηση τους !!

Φωτ.στιγμιότυπα της εκδήλωσης !

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...