Κοινή δήλωση Μανδρακού, Σαρικά και Τοκούζη: Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Γερονικόλας μας ζήτησε να στηρίξουμε τον Α. Καμπουράκη - Αδικαιολόγητη στροφή για την παράταξη μας

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Μετά την απόφαση του κ. Γερονικόλα να πάρει την έδρα της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας από τον κ. Τοκούζη και να εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Ζανετούλης δηλώνουμε τα εξής.

Ο κ. Γερονικόλας στη συνάντηση της Τρίτης μας δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς την πρόθεση του να ταχθούμε υπέρ του κ. Καμπουράκη με τα εξής επιχειρήματα:

1) Θεωρούσε βέβαιο 100% ότι δήμαρχος θα επανεκλεγεί ο κ. Καμπουράκης μετά από «έγκυρη» πληροφόρηση που είχε.

2) Εκφράστηκε με πολύ βαριές κουβέντες κατά του κ. Κολιάδη.

3) Θεώρησε ότι τον καλύπτει η επιστολή που του απέστειλε ο κ. Καμπουράκης με την οποία δήλωνε ότι αποδέχεται το πρόγραμμα της παράταξης μας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο κ. Γερονικόλας ακύρωσε όλη την αντιπολιτευτική μας τακτική και τον αγώνα που κάναμε όλοι μας για την αλλαγή στο Δήμο με εντελώς αλλοπρόσαλλα και απαράδεκτα επιχειρήματα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση όλων των παρευρισκομένων για την απίστευτη και αδικαιολόγητη στροφή 180ο που έκανε ανατρέποντας όλη την προσπάθεια μιας ολόκληρης παράταξης για να απαλλαγεί το νησί μας από μια αποτυχημένη δημοτική αρχή.

Ευάγγελος Μανδρακος

Εμμανουηλ Σαρικας

Παναγιώτης Τοκουζης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...