Κλιμάκιο του ΕΟΤ στη Ρόδο για τη μαζική δηλητηρίαση εκατοντάδων τουριστών

Το Υπουργείο Τουρισμού ζήτησε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΕΟΤ να διερευνήσουν τις καταγγελίες, αναφορικά με προβλήματα υγείας, που αντιμετώπισαν ξένοι τουρίστες, κατά την παραμονή τους σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Για το σκοπό αυτό, μεταβαίνει, σήμερα, στο νησί ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΤ.

 Υπενθυμίζεται ότι, εκατοντάδες Γάλλοι αλλά και Ρώσοι τουρίστες, που έκαναν διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου, έπαθαν βαριάς μορφής τροφική δηλητηρίαση, χωρίς να δεχθούν ιατρική περίθαλψη στη χώρα μας, όπως κατήγγειλαν κάποιοι απ’ αυτούς.

 

Η είδηση “κάνει το γύρο” των Γαλλικών ΜΜΕ, καθώς οι Γάλλοι που επέστρεψαν στη χώρα τους μίλησαν σε δημοσιογράφους, ενώ και η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία της Προστασίας των Καταναλωτών, ανακοίνωσε, ότι στις 11 Αυγούστου, 94 Ρώσοι τουρίστες χρειάσθηκαν γιατρό μετά από δείπνο, που είχαν σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

 

Σήμερα, η ηλεκτρονική έκδοση της Γαλλικής εφημερίδας “Le Parisien” και η Γαλλική τοπική ιστοσελίδα της Τουλούζης “Ladepeche.fr” προχωρούν την αποκάλυψη ένα βήμα παραπέρα και διασύρουν τη συγκεκριμένη παροχή τουριστικών υπηρεσιών στη χώρα μας, φιλοξενώντας επώνυμες μαρτυρίες Γάλλων τουριστών.
palmos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...