Καταγγελία απο τον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής "Η Πρόοδος"

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ‘’Η ΠΡΟΟΔΟΣ’’ -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, ο σύλλογός μας προσκλήθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Παστίδας ‘Το Καμάρι’, για συμμετάσχει στο ‘’11 Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παστίδας’’ με την χορευτική ομάδα των ενηλίκων.

Λόγω όμως προσωπικών, επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων των ενηλίκων χορευτών, στείλαμε στο φεστιβάλ το νεανικό τμήμα του συλλόγου μας το οποίο σημειωτέον απαρτίζεται από εξαιρετικούς χορευτές, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του συλλόγου του γειτονικού μας χωριού, με την συμμετοχή του ελπιδοφόρου τμήματος μας , τις νέες και τους νέους μας.

Απροσδόκητα όμως το νεανικό χορευτικό τμήμα μας , δηλ τα νέα κορίτσια και αγόρια του συλλόγου μας, αντιμετωπίστηκαν με περιφρόνηση, απεπέμφθησαν από την εκδήλωση κυριολεκτικώς και επέστρεψαν ντροπιασμένα και πικραμένα από την πολιτιστική γιορτή.

Αιτιολογία ; ….οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ανέμεναν λέει …τους ενήλικες !!

Ως πολιτιστικός σύλλογος που σαράντα (40) χρόνια διακονούμε και υπηρετούμε τον πολιτισμό, την παράδοση και τα ήθη και έθιμα του νησιού μας, προβάλλοντας τα στις άκρες της ελληνικής επικράτειας , ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα παιδιά μας που αντιμετωπίσθηκαν με περιφρόνηση και απαξίωση, καθώς και από τους γονείς τους.

Τα σχόλια, η εκτίμηση του γεγονότος και η κρίση για ότι συνέβη, επαφίεται στους συμπατριώτες μας .

Ρόδος , 06 ΣΕΠ 2017 Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...