Καρίκης: Η τοπική Ν.Ε μας υπονόμευσε στο δήμο Ρόδου - Βενετοκλή: Ο κ. Καρίκης ψάχνει άλλοθι για την πολιτική του κωλοτούμπα

 Επικεφαλής του συνδυασμού των ΑΝ.ΕΛ στο νομό Δωδεκανήσου τίθεται ο δικηγόρος και πρώην πολιτευτής της Ν.Δ κ. Στράτος Καρίκης. «Τον Πάνο Καμμένο τον τιμώ για τη δυνατή και ασυμβίβαστη φωνή του και θεωρώ απολύτως απαραίτητη την παρουσία του στην κεντρική πολιτική σκηνή», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.
Μιλώντας χθες στην ΕΡΤ Ρόδου, ο κ. Καρίκης ανέφερε ότι για τον ίδιο το κεφάλαιο της Ν.Δ έχει κλείσει από τις δημοτικές εκλογές. Καυτηρίασε το γεγονός ότι σε τοπικό επίπεδο, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του, δεν έγινε ανανέωση στο στελεχιακό δυναμικό της Ν.Δ, λέγοντας ότι επιμένουν στα ίδια λάθη. Αναφερόμενος στους ΑΝ.ΕΛ, είπε ότι είναι ένα κόμμα που χρειάζεται στη Βουλή, θέτοντας μάλιστα ως στόχο για τη Δωδεκάνησο το ποσοστό του 10%. «Ο κ. Καρίκης ψάχνει άλλοθι για να δικαιολογήσει την πολιτική του κωλοτούμπα» δήλωσε  στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sky», η πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσσα Βενετοκλή. Χρέωσε στον Στράτο Καρίκη τη διάσπαση της ΝΔ στις περασμένες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και υποστήριξε ότι έχει ξεχάσει να διαγραφεί από τη ΝΔ, από την οποία τιμήθηκε και στην οποία δεν πρόσφερε τίποτα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...