Κάρπαθος - Σάκης Ρουβάς: Σας αγαπώ όλους!

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: " Σας αγαπώ όλους!" -Λάμψη, Φως, Επαγγελματισμός, Συνέπεια, Ταλέντο, Αμεσότητα, Ευαισθησία, Χορευτικές κινήσεις αιλουροειδούς συνέθεσαν τη χθεσινή συναυλία(05/05) του Σάκη Ρουβά στο "Ποσειδώνιο" Δημοτικό Αμφιθέατρο της Καρπάθου, αποζημιώνοντας στο έπακρο τους ανυπόμονους θεατές-μικρούς και μεγάλους - που κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα τις κερκίδες του Αμφιθεάτρου . Προσκεκλημένος της Axion Hellas στο πλαίσιο του 5ου Διάπλου της κατόρθωσε να ξεσηκώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξανά τους Καρπάθιους μετά από είκοσι χρόνια.

" Μετά από είκοσι χρόνια είμαι ξανά κοντά σας και είμαι πολύ συγκινημένος...Πολλές οι μνήμες, πολλές οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα" δήλωσε κατά την διάρκεια της συναυλίας .Για τον λόγο αυτό δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την AXION HELLAS και τον Πρόεδρό της κ. Βασίλη Πατέρα.

Όντας Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, πριν την έναρξη του προγράμματός, στάθηκε στο περίπτερο που είχε στηθεί για τον σκοπό αυτό, στον χώρο του Αμφιθεάτρου παίρνοντας ο ίδιος δείγμα από εθελοντή.

" Σας αγαπώ όλους!" είπε απευθυνόμενος στο κοινό που παραληρούσε, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη χθεσινή βραδιά και τον 5ου Διάπλου της A XION HELLAS στο νησί της Καρπάθου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...