Ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος Ρόδου από το Τριεθνές τουρνουά τένις του ΡΟΑ

Ρόδος, 18 Σεπτεμβρίου 2018-Δελτίο τύπου 3 -Θέμα: Ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος Ρόδου από το Τριεθνές τουρνουά τένις του ΡΟΑ -Απόλυτα ικανοποιημένος και παράλληλα ενθουσιασμένος με τη διοργάνωση του Τριεθνούς τουρνουά τένις που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, δηλώνει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Ο πρώτος πολίτης του νησιού, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι στα άμεσα σχέδια του Δήμου είναι η δημιουργία ενός ακόμα γηπέδου τένις στο Κορακόνερο αλλά και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων στον Άγιο Σουλά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδιάκος, είπε:

«Αποδεικνύεται και με αυτό το τουρνουά, ότι η Ρόδος μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες σε όλα τα αθλήματα. Το τένις είναι από τα πιο ευγενή αθλήματα. Η συμμετοχή στο Τριεθνές τουρνουά, παιδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δείχνει για μια ακόμα φορά ότι θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο αθλητικό τουρισμό. Χάρηκα που είδα τα δικά μας παιδιά να συναγωνίζονται παιδιά από άλλες χώρες. Η Ρόδος είναι πραγματικά η πατρίδα των αθλητών. Αυτή η παράδοση που λέγαμε με τους περισσότερους Ολυμπιονίκες δεν είναι τυχαία. Χαίρομαι γιατί στο ΡΟΑ υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο με το οποίο έχουμε άριστη συνεργασία. Οι άνθρωποι φροντίζουν τις εγκαταστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περάσαμε μια δύσκολη τετραετία, όμως ο στόχος μας είναι να αποκτήσουμε τέσσερα γήπεδα τένις σε αυτό το χώρο που να μπορούν να φιλοξενήσουν διεθνείς αγώνες και άλλα τέσσερα στην περιοχή του Αγίου Σουλά. Φιλοδοξούμε να κάνουμε διεθνείς αγώνες έχοντας το κοντράστ της αλλαγής. Αγώνες δίπλα στη θάλασσα και αγώνες μέσα στο δάσος. Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν καλύτερα στη Ρόδο αλλά και οι αθλητές θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα και εκτός πόλης. Θα έχουμε στην καρδιά του νησιού όπως είναι ο Άγιος Σουλάς αντίστοιχες εγκαταστάσεις και αυτό είναι εφικτό».

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε και στα σχέδια που έχει ο Δήμος:

«Στον σχεδιασμό μας είναι η επέκταση των εγκαταστάσεων του ΡΟΑ στο Κορακόνερο. Θα αποκτήσει ο ΡΟΑ ένα άλλο γήπεδο. Είναι υποχρέωση του Δήμου. Το ίδιο ισχύει και για τον Άγιο Σουλά. Υπήρχε μια χρηματοδότηση η οποία είχε μπλοκαριστεί από την γραφειοκρατία. Είμαστε στη φάση της έγκρισης από το δασαρχείο προκειμένου οι διαμορφωμένοι χώροι εκεί να αναβαθμιστούν».

Κλείνοντας επεσήμανε τα εξής:

«Θεωρώ ότι είναι πράγματι μια μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του Τριεθνούς τουρνουά τένις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και κυρίως στη διοίκηση του ΡΟΑ η οποία έχει εξωστρέφεια και συνεργάζεται με άλλους ομίλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να στηρίζουμε αυτού τους αγώνες. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ που παίζουν σημαντικό ρόλο».

Ευχαριστούμε Από το Γραφείο Τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...