Ιάκωβος Γρύλλης για τις εκλογές του ΤΕΕ : Δώσαμε μία εκλογική μάχη, με ήθος , αξιοπρέπεια και χωρίς την στήριξη μηχανισμών

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο ΤΕΕ, θα ήθελα εκ μέρους της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μετείχαν μαζικά σε αυτή. Ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, δίνοντάς μας πολύτιμη δύναμη για την δύσκολη συνέχεια. Ξεχωριστή αναφορά οφείλω να κάνω για τους συναδέλφους που διαμένουν σε νησιά εκτός Ρόδου, η στήριξή τους ήταν εκ νέου γενναιόδωρη, κι ακόμη περισσότερο σε αυτούς που ταξίδεψαν προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

 

Το εκλογικό αποτέλεσμα που πετύχαμε, 30% στην Αντιπροσωπεία και 27% στο Πειθαρχικό , αποκτά μεγαλύτερη αξία αν λάβει κανείς υπόψη του τις αντιξοότητες που είχαμε να αντιπαλέψουμε. Δώσαμε μία εκλογική μάχη, με ήθος, αξιοπρέπεια και χωρίς την στήριξη μηχανισμών, γιατί δεν θέλαμε να έχουμε «μετεκλογικά γραμμάτια» έναντι κανενός.

 

Είμαι περήφανος για τους όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στα  ψηφοδέλτια μας σε Αντιπροσωπεία και Πειθαρχικό. Είμαι ευτυχής για το  πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης που υπήρχε μεταξύ όλων των υποψηφίων της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, στην μετεκλογική συνάντηση της Τετάρτης 23-11-2016 στη Ρόδο.

 

Για την συνέχεια τώρα ….

Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι η συμμετοχή των εκπροσώπων της παράταξης μας στις συνεδριάσεις των οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ, οι παρεμβάσεις και οι πρωτοβουλίες που θα έχουμε για τα θέματα των μηχανικών και του τόπου, θα είναι συνεχείς καθόλη την διάρκεια της θητείας , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το αποτέλεσμα και τις συνεργασίες που θα προκύψουν για την απαιτούμενη συγκρότηση των προεδρείων σε Διοικούσα Επιτροπή και Αντιπροσωπεία. Το οφείλουμε πρώτα από όλα στους συναδέλφους που μας τίμησαν την Κυριακή  στις 20 Νοέμβρη.

 

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και χαμόγελο, για ένα ΤΕΕ δυναμικό, παρεμβατικό, ενωτικό, ακηδεμόνευτο.

 

Ιάκωβος Γρύλλης

Πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου

 

ΥΓ. Είμαι περήφανος για την δουλειά και το έργο που έγινε την θητεία που ολοκληρώθηκε. Οφείλω να ευχαριστήσω την παράταξη « Μηχανικών Ένωσις» για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Κι επειδή κάποιοι συνεχίζουν να εθελοτυφλούν ακόμη και μετεκλογικά, ας ανατρέξουν στον απολογισμό των πεπραγμένων για την θητεία που ολοκληρώθηκε. 

Ο απολογισμός πεπραγμένων του ΤΕΕ 

http://tee-dod.gr/images/apologismos-tee-2016.pdf

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...