Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης από την Πολωνία

- Πρόκειται για μία γυναίκα 27 ετών από την Πολωνία που εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού και ύστερα από μία νυχτερινή έξοδο με μία παρέα χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Κω για τις μυστηριώδεις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε μία 27χρονη κοπέλα από την Πολωνία που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι.

Την Τρίτη 13 Ιουνίου έγινε δήλωση εξαφάνισης στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας από τον ομοεθνή σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς πως εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι κάτι που δεν συνέβη.

 

Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς ο ίδιος, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία φοβούμενος τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα της κινητής τηλεφωνίας έδειξε διαφορετικό σημείο από το ραντεβού που είχε δώσει με τον Πολωνό σύντροφό της και έτσι ο φίλος παραμένει στο Τμήμα για διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της παρέας όλοι τους από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι εντοπίστηκαν και εξετάζονται και οι οποίοι ισχυρίζονται από την πλευρά τους ότι επειδή μέθυσε την άφησαν και έφυγαν.

Καθώς η υπόθεση προκαλεί έντονες υποψίες στις Αρχές για κάτι ενδεχομένως χειρότερο από μια εξαφάνιση, όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα παραμένουν στο Τμήμα και εξετάζονται, μέχρι να διακριβωθεί τι έχει συμβεί με την 27χρονη κοπέλα.

 

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης – Η τελευταία κλήση στον σύντροφό της και το στίγμα του κινητού

 

 

 Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης – Η τελευταία κλήση στον σύντροφό της και το στίγμα του κινητού

Θρίλερ επικρατεί στην Κω με την εξαφάνιση μίας 27χρονης γυναίκας από την Πολωνία, η οποία διέμενε και εργαζόταν στο νησί με τον σύντροφό της, επίσης Πολωνό.

Τα ίχνη της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα χάθηκαν στις 12 Ιουνίου 2023 και σήμερα (15/06/2023) ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», προχωρώντας άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούν ότι ίσως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

 

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τι κατήγγειλε ο σύντροφος της 27χρονης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατικής», ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της χάθηκαν στις 12 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα (12/06) περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του, η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της, ώστε εκείνος να μεταβεί στο σημείο και να την παραλάβει. Όταν όμως ο 28χρονος έφτασε στην περιοχή που του είχε υποδείξει, δεν βρήκε την 27χρονη. Όπως κατήγγειλε, σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με την σύντροφό του στο κινητό της τηλέφωνο, αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 εντόπισε, μέσω εφαρμογής, το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα. Το κινητό της ήταν ήδη κλειστό.

Η 27χρονη δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της, όπως όφειλε, το πρωί της 13ης Ιουνίου 2023. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αναστάζια εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω.

ΠΗΓΗ: AEGEANEWS.GR

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...