Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους - επισκέπτες της - Απονομή τιμητικών διακρίσεων από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά φίλους - επισκέπτες της. Απονομή τιμητικών διακρίσεων από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Σε δύο, καθιερωμένες πλέον, τελετές απονομής τιμητικών διακρίσεων η Ρόδος, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, τίμησε ανθρώπους που αγαπούν το νησί και το επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους επί σειρά ετών. Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε φίλους του νησιού από τη Δανία, το Βέλγιο και την Αγγλία, κατά τη διάρκεια δύο ειδικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 23 και 31 Μαϊου 2018, στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Πρόκειται για το ζευγάρι κ. Palle Hansen και κα Monna Lis Sonne από τη Δανία, που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 15 φορές, διαμένει στο ξενοδοχείο City Center και συνοδευόταν από τη φίλη του κα Jane η οποία λατρεύει τη Ρόδο και ζει στο νησί πολλούς μήνες το χρόνο, καθώς και για το ζευγάρι κ. Oluf και κα Karin Niess από τη Δανία, που έχει έλθει στο νησί 10 φορές μέχρι τώρα και διαμένει στο ξενοδοχείο Astron Hotel.

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης στο ζευγάρι κ. Andre και κα Nicole Martin από το Βέλγιο, που έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 13 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Angela, στο ζεύγος κ. Darren και κα Lisa Murgatroyd από την Αγγλία, που έχει παντρευτεί στη Ρόδο και φέτος γιόρτασε στο νησί την επέτειο του γάμου του. Έχει επισκεφθεί τη Ρόδο 11 φορές και διαμένει στο ξενοδοχείο Cyprotel στο Φαληράκι. Συνοδευόταν δε από την κα Μαργαρίτα Κασφίκη, διοργανώτρια γάμων στη Ρόδο.

Η κα Χατζηλαζάρου απένειμε διακρίσεις και στον κ. Stephen Trevor Alligton και τη σύζυγο του κα Ruth Clarke από την Αγγλία, οι οποίοι έχουν έλθει στη Ρόδο 10 φορές μέχρι τώρα και διαμένουν στο ξενοδοχείο Elarin Hotel στο Φαληράκι. Συνοδεύονταν στην τελετή απονομής διακρίσεων από τον φίλο του ζεύγους, Ροδίτη επιχειρηματία κ. Γιώργο Παπαελευθερίου, ιδιοκτήτη του “Easy Boat” στο Φαληράκι.

Η αντιδήμαρχος κα Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, είχε μία σύντομη συζήτηση με τον καθέναν ξεχωριστά σχετικά με τις εντυπώσεις τους από το νησί, μετά από τόσα χρόνια, αλλά και για τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο. Υπογράμμισε δε πως «οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού, καθώς αποτελούν τους καλύτερους διαφημιστές για το νησί».

Στους επισκέπτες μοιράσθηκε έντυπο υλικό της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου από τη διευθύντρια κα Βεατρίκη Σέρβου και τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστα Χατζίκο, καθώς και δώρα προσφορά των εταιρειών Emery, Natura Rodos - Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε και 9D Cinema- History of Rhodes “Throne of Helios”.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...