Η Ρόδος για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2018” στη Σερβία – Πρόσκληση σε επιχειρηματίες απευθύνει η Διεύθυνση Tουρισμού Δήμου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Η Ρόδος για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2018” στη Σερβία – Πρόσκληση σε επιχειρηματίες απευθύνει η Διεύθυνση Tουρισμού Δήμου Ρόδου.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “ IFT Beligrade 2018” που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 22-25 Φεβρουαρίου 2018 στο Βελιγράδι, στη Σερβία, πρόκειται να συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Ρόδου, στο πλαίσιο προβολής και προώθησης της Ρόδου σε νέες τουριστικές αγορές, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ισχυροί είναι οι δεσμοί, θρησκευτικοί και ιστορικοί, που ενώνουν τις δύο χώρες. Οι ενέργειες του υπουργείου τουρισμού και άλλων τουριστικών φορέων της χώρας έχουν τονώσει το τουριστικό ρεύμα από τη Σερβία προς την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία οι αφίξεις των Σέρβων τουριστών στη χώρα μας ξεπέρασαν το 2017 το ένα εκατομμύριο τουρίστες.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2018” αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη Σερβία και όλα τα Βαλκάνια, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή από tour operator όλων των βαλκανικών και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Φέτος πρόκειται να συμμετάσχουν 1100 εκθέτες από 56 χώρες, ενώ αναμένεται να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι από 60.000 επισκέπτες.. Η Ρόδος θα συμμετάσχει, μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο περίπτερο του ΕΟΤ. Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί στην έκθεση από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, ενώ ιδιαιτέρως σημαντική αναμένεται να είναι και η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων. Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διεθνή τουριστική έκθεση “IFT Beligrade 2018” στο Βελιγράδι, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email. Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2018.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...