Η προσφορά 10 τόνων νοσοκομειακού εξοπλισμού στο ίδρυμα ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- Ο Φιλανθρωπικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, μετά

την παράδοση ,τον περασμένο Οκτώβριο 4 τόννων ιατροτεχνολογικού – μηχανολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού , (2 υπερηχοτομογράφων-καρδιογράφων- εξεταστικών κλινών-και εκατοντάδων ΄άλλων νοσοκομειακών υλικών),στο νοσοκομείο Ρόδου, θέσαμε σαν επόμενο στόχο να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες παραμονής των ΑΜΕΑ στα ΚΟΛΥΜΠΙΑ.

΄Ετσι επισκεφτήκαμε το ίδρυμα ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ για να καταγράψουμε τις ανάγκες του ιδρύματος και να δούμε από κοντά την πραγματική κατάσταση.

Διαπιστώσαμε ένα περιβάλλον με πολλαπλά προβλήματα και συσωρευμένεςς ακάλυπτες ανάγκες που μία θετική εξέλιξη ,όπως είναι η δυνατότητα αναβάθμισης των υποδομών, θα βοηθούσε την κατάσταση.

΄Εχουμε ανάγκη ως πολίτες αυτής της χώρας,σε αυτή την δύσκολη συγκυρία,να υπάρχουν αναλαμπές αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η σημερινή ημέρα- με την παραλαβή δέκα (10) τόννων νοσοκομειακού εξοπλισμού, και ορθοπεδικού υλικού,από τα νοσοκομεία της Σουηδίας δωρεάν , κάτω από την ομπρέλλα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ,του περιφερειακού συμπαραστάτη του πολίτη κ. Τριομάτη , θα τα παραδώσουμε

σ τα ΚΟΛΥΜΠΙΑ, (με έμφαση στην -παράδοση πενήντα (50) ειδικών

Νοσοκομειακών ηλεκτρικών βαρέως τύπου κρεβατιών, και 50 ειδικών στρωμάτων και δεκάδων ορθοπεδικών βοηθημάτων ) κρατά ζωντανή την ελπίδα και αισθανόμαστε την ανάγκη να προχωρήσουμε στο μέλλον πιο δυναμικά.

Είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας μας για την υποστήριξη του ανθρώπου με ειδικές ανάγκες και θέλουμε να αναλάβουμε ακόμα περισσότερο ενεργό ρόλο για κάτι καλλίτερο για τον άνθρωπο-την οικογένεια –τα παιδιά.

Δεν αντιμέτωπίζουμε τον άνθρωπο που μας χρειάζεται με οίκτο-αλλά σαν άτομα ισότιμα.

Η προσφορά του συλλόγου μας αποτελεί στάση ζωής, που ενστερνίζεται ιδιαίτερες αξίες, όπως η αγάπη και- η αλληλεγγύη στον άνθρωπο.

Στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές της πατρίδας μας ,αυτοκαλούμεθα να αναπληρώσουμε τα κενά εκείνα που δημιουργεί η αδυναμία των κρατικών μηχανισμών στην αντιμετώπιση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των νοσοκομείων και ιδρυμάτων.

Προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προσφορά νοσοκομειακού εξοπλισμού και ιατροτεχνολογικού υλικού –αναλωσίμων κλπ που το κράτος έχει αδυναμία να προσφέρει λόγω οικονομικής κρίσης.

Βασιζόμαστε στην αγάπη των ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ φίλων μας ΣΟΥΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ,, που ενεργοποιούνται ανάλογα,κάθε φορά που ζητούμε την συμπαράστασή τους

Η προσφορά από τον σύλλογό μας, νοσοκομειακού εξοπλισμού συνολικά 36 τόννων στα νοσοκομεία και ιδρύματα όχι μόνο της Ρόδου αλλά και άλλων παραμεθορίων περιοχών της χώρας μας, όπως στο Γενικό νοσοκομείο ΣΑΜΟΥ (ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ) , (παραλαβών κ. Νίκος Κακλαμάνης αν. Διοικητής 9 τόννοι) Στο Γενικό νοσοκομείο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ (παραλαβών κ. Θεοδώρου αν. διοικητής 4 τόννοι) Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς 9.5 τόννοι , παραλαβούσα Μαρία Βλάχου ν. Διοικήτρια) )μας γεμίζει με χαρά δημιουργικότητας και μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε χρήσιμοι άνθρωποι, κάνοντας την κάθε μέρα ενδιαφέρουσα και ουσιαστική.

\

Η προσφορά 10 τόνων νοσοκομειακού εξοπλισμού στο ίδρυμα ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ έχει σαν στόχο επίσης την προστασία της αξιοπρέπειας των ανθρώπων του ιδρύματος ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ και πιστεύουμε ότι μέσα από αυτό θα καθρεπτισθεί η εικόνα του εαυτού μας. Η αγάπη της προσφοράς μας ξεκινά από την καρδιά μας και προσπαθούμε να δούμε τον εαυτό μας στον συνάνθρωπό μας και μαθαίνουμε να <παίρνουμε> <προσφέροντας>

΄Ολοι μπορούμε να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να γεμίσουμε τον κόσμο με περισσοτερα χαμόγελα.

Η προσφορά των ΣΟΥΗΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ είναι δείκτης πόλιτισμού και αποτελεί τον πυρήνα της δημοκρατίας για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο και πιο δίκαιο.

Η κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας είναι σχεδόν απαραίτητο για όλους τους ανθρώπους να ενεργοποιηθούν ,να ευαισθητοποιηθούν και να αναδείξουν την ανθρωπιά τους και το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης,δημιουργώντας προυποθέσεις για την διαμόρφωση ενός καλλίτερου κόσμου,βασισμένου στις ανθρώπινες αξίες.

Νοιαζόμαστε για όσα συμβαίνουν γύρω μας και αποτελούμε μέρος αυτού του κόσμου-μέρος των προβλημάτων του- και γιαυτό μέρος της λύσης τους.

Με τις δραστηριότητες μας στα ιδρύματα υγείας-νοσοκομεία, θέλουμε να βοηθήσουμε στην δημιουργία ενός καλλίτερου σήμερα ,ενός καλλίτερου αύριο και κατά συνέπεια ενός καλλίτερου κόσμου.

Είναι στάση ζωής πλέον για μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ- ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ-

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

(τηλ.συν/σης 22410 81175 –κινητο 6939194232

DSCN0085

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...