Η παράταξη "Ανεξάρτητοι Οικοδόμοι Ρόδου" με επικεφαλής τον Νίκο Τριπολίτη, σάρωσε στις εκλογές των Οικοδόμων

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΡΟΔΟΥ
-Ρόδος 20/03/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΡΟΔΟΥ»
ΕΛΗΞΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓ/ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ &
ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΡΟΔΟΥ

Ο συνδυασμός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΡΟΔΟΥ ευχαριστεί τους ψηφοφόρους του, συναδέλφους οικοδόμους, που με συντριπτικόποσοστότον ανέδειξαν σε κυρίαρχο συνδυασμό στις εκλογές του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου, που πραγματοποιήθηκαν στις 17,18 και 19 Μάρτη 2017.
Ο συνδυασμός ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΡΟΔΟΥκατέβηκε ανεξάρτητα, χωρίς να ανήκει σε κάποια παράταξη και κατάφερε να συσπειρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό (85%) των ψηφοφόρων σε σχέση με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΥ, ο οποίος πρόσκειται στο ΠΑΜΕ (15%). Η συμμετοχή των οικοδόμων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, καθώς υπήρξε μεγάλη αύξηση του αριθμού των ψηφοφόρων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.
Με το αποτέλεσμα αυτό οι οικοδόμοι της Ρόδου αναγνώρισαν τους αγώνες και τη δράση της παράταξής μας όλα τα προηγούμενα χρόνιαγια τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των οικοδόμων και τη διεκδίκηση των αιτημάτων του κλάδου.
Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί επίσης προσωπική δικαίωση των επικεφαλής της παράταξής μαςΝίκου Τριπολίτη(επί πολλές θητείες Προέδρου του Σωματείου) και Περικλή Καψάλη για την υπεράσπιση των συμφερόντων των οικοδόμων της Ρόδου.

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών :

Στο σύνολο των 516 ψηφισάντων μελών ο συνδυασμός των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΥ πήρε 424 ψήφους και εξέλεξε :

- Οκτώ μέλη στη Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου,
- Δεκατέσσερις Αντιπρόσωπους στο Ε.Κ.Ρ,
-Τέσσερις Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία.

Ο συνδυασμόςΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΡΟΔΟΥ, που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ,πήρε 78 ψήφους και εξέλεξε :

- Ένα μέλος στη Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου,
- Τρεις Αντιπροσώπους στο Ε.Κ.Ρ,
- Έναν Αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους οικοδόμους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων του κλάδου.

Share