Η ομιλία Studium Generale του Πέτρου Μακρή - Στάικου ακυρώνεται!

Η τέταρτη ομιλία του Studium Generale 2015 με τίτλο 'Δεκέμβριος του 1944' που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαρτίου, ώρα 19:00, στο Ακταίον, με ομιλητή τον Πέτρο Μακρή – Στάικο ακυρώνεται λόγω ατυχήματος του χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας. Ερχόμενος στη Ρόδο ο καλεσμένος ομιλητής μας έπεσε από την κυλιόμενη σκάλα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν υπέστη σοβαρές σωματικές κακώσεις. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και ελπίζουμε να μπορέσει να πραγματοποιήσει την ομιλία του στο άμεσο μέλλον.

Η επόμενη ομιλία του Studium Generale 2015 είναι το Σάββατο 18 Απριλίου, ώρα 19:00, στο Ακταίον, με ομιλητή το Βασίλη Καραποστόλη, Καθηγητή Πολιτισμού και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα 'Η θέληση για εθελοντική δράση στη σύγχρονη εποχή.' Ελπίζουμε να σας δούμε!

To Studium Generale διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) & της Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ και με χορηγούς – όπως και τα προηγούμενα χρόνια - την Aegean Airlines και τοBest Western Plaza Hotel. Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιόφωνο Λυχνάρι - Radio Lihnari, RodosEvents.gr Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Ρόδου, Εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ, Rodosreport, Drasisnews.

--
RICHeS - Rhodes International Culture & Heritage Society
www.rhodesriches.org

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...