Η ΟΕΣ Δωδεκανήσου στην αντιπροσωπεία που συνόδεψε τον ΥΕΘΑ σε Μεγίστη, Κυρά της Ρω και Στρογγύλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Η ΟΕΣ Δωδεκανήσου στην αντιπροσωπεία που συνόδεψε τον ΥΕΘΑ και την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας σε Μεγίστη, Κυρά της Ρω και Στρογγύλη»

Με τετραμελή εκπροσώπηση συμμετείχε η ΟΕΣ Δωδεκανήσου στην αντιπροσωπεία που συνόδεψε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας σε Μεγίστη, Κυρά της Ρω και Στρογγύλη. Συμμετείχαν οι Νεκτάριος Πολίτης, Πρόεδρος ΟΕΣ, Κώστας Βαγγαλης, μέλος ΟΕΣ, Μαρία Αγγέλου, Αναπληρώτρια Γραμματέας Τουρισμού των ΑΝΕΛ και Γιώργος Παλαπουγιούκ, Σύμβουλος ΥΕΘΑ

Το περιέγραψαν ως ταξίδι που προκαλεί αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας. Η αντιπροσωπία επισκέφτηκε τα φυλάκια των δυο μικρότερων νησιών, το στρατόπεδο και το σχολειό της Μεγίστης και περιόδευσε στα καταστήματα του νησιού, οπού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Είναι η δεύτερη φορά σύντομο χρονικό που εκπρόσωποι της ΟΕΣ Δωδεκανήσου επισκέπτονται τα τρία νησιά θέλοντας να προβάλλουν τα προβλήματα του και να τους προσφέρουν στήριξη σε κάθε επίπεδο.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Νεκτάριος Γ. Πολίτης Αντώνης Φ. Γκιντιζές

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...