Η δημοτική αρχή Σύμης απαντά στον Ηλία Τσαβαρή για το περίπτερο του Μιχάλη Σκάρου

Το Γραφείο τύπου Δήμου Σύμης απαντά στο παραλήρημα – ξέσπασμα πρώην δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης.

Οποίος έχει τη μύγα...
Θα θέλαμε να απαντήσουμε στο πρωτοφανές ξέσπασμα πρώην δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης που αυθαίρετα κατηγορεί το γραφείο τύπου του Δήμου μας ότι τον "αδίκησε"!!!

Στην προσωπική επίθεση που δεχθήκαμε μείναμε άφωνοι με τις ύβρεις του, και μετά την πάροδο τριών ημερών που ξαναβρήκαμε τη φωνή μας, απαντάμε τα ακόλουθα:

Ουδέποτε αναφερθήκαμε στο όνομα του εν λόγω ανεξάρτητου "Οικονομολόγου" και συνάμα αποφοίτου της "Γεωπονικής σχολής", καθώς ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σημαντικά, όχι ασήμαντα.

Ουδέποτε ονομάσαμε κάποιον συγκεκριμένα ως ιθύνοντα προκλητικής και διχαστικής συμπεριφοράς. Ο ίδιος έβαλε αυτογκόλ παραδεχόμενος το λάθος του, περιαυτολογώντας ακατάπαυστα για "το σπουδαίο" του βιογραφικό. Δε δώσαμε πάσα! Κακώς το εξέλαβε έτσι!!

Ουδέποτε αερολογήσαμε περί ενός θέματος που μόνο η νομική τεκμηρίωση μπορεί να το στηρίξει.

Ουδέποτε δώσαμε αξία σε άτομα, που σπιλώνουν ονόματα καταξιωμένα (βλ. Γιάννης Διακογιάννης, Μιχαήλ Σκάρος), για να προμοτάρουν τον εαυτό τους.

Είθε η ανάρτηση του ανεξάρτητου-απαλλαγμένου από συμπολίτευση και αντιπολίτευση συμβούλου, να είναι το τελευταίο του παραλήρημα. Γιατί, η ως επί το πλείστον απουσία του από τα δημοτικά συμβούλια, δεν τον καθιστά Δημοτικό σύμβουλο εν ενεργεία, αλλά τύποις.

Γενικά μιλώντας τώρα έχουμε να πούμε τα ακόλουθα:

Η αντιπολίτευση δε γίνεται και δεν κρίνεται στο facebook σε ιστοσελίδες ιδίας διαχείρισης, αλλά στο δημαρχιακό μέγαρο. Οι προτάσεις κατατίθενται στο δημοτικό συμβούλιο. Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένες, βιώσιμες, συγκροτημένες και στηριγμένες σε ρεαλιστικά δεδομένα, συνοδευόμενες από project με αναλυτικά νούμερα εξόδων/τυχόν κερδών και πρόβλεψη για χρηματοδότηση. Κάποιοι μπερδεύουν τον Δήμαρχο με τον Πάπα.

Και επειδή δε θα ασχοληθούμε άλλο με αδαείς που σχετίζουν την Ακρόπολη με το περίπτερο του Σκάρου σε ιστορικότητα, αποχωρούμε από το εν λόγω θέμα, καθώς προσδίδουμε δημοσιότητα σε ιδιοτελείς, διχαστικούς, αρχομανείς αργόσχολους.

Και αν κάποιοι βλέπουν το πρόσωπο τους πίσω από αυτούς τους χαρακτηρισμούς, είναι γιατί έχουν τη μύγα !!! Δε μιλάμε επί προσωπικού προς αποφυγήν δεύτερου παραληρήματος-ξεσπάσματος το οποίο θα ήταν αναπάντεχο και καταστροφικό για την ψυχολογική υγεία του μανιοδιωκτικού «παθόντος»!!!

Γραφείο τύπου Δήμου Σύμης.

Share