Ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στον Όμιλο Υγεία για τις δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε νησιά της Δωδεκανήσου

Δελτίο Τύπου-Ευχαριστίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στον Όμιλο Υγεία για τις δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με επιστολή του που απεύθυνε στον «Όμιλο ΥΓΕΙΑ», χαιρετίζει την πρωτοβουλία και ευχαριστεί για τη συνεχή προσφορά των εθελοντών του ομίλου που κάθε καλοκαίρι από το 2013 έως και εφέτος (2017), προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους των νησιών της Δωδεκανήσου και συγχρόνως προσφέρουν στους Δήμους ιατρικό εξοπλισμό - μηχανήματα.

Στην 7η κατά σειρά δράση του προγράμματος «Ταξιδεύουμε για την υγεία», 60 εθελοντές πρόσφεραν το φετινό καλοκαίρι ιατρικές υπηρεσίες στους κατοίκους της Τήλου και της Νισύρου. Οι εθελοντές γιατροί δεκαέξι (16) ειδικοτήτων, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, υποδέχτηκαν 684 κατοίκους, πραγματοποίησαν 3.153 ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις και διενέργησαν 20 μικροεπεμβάσεις και 5 κατ' οίκον επισκέψεις.

Εκτός από τις υπηρεσίες υγείας, ο «Όμιλος ΥΓΕΙΑ» πρόσφερε ένα Σύστημα Τηλεϊατρικής στο Δήμο Τήλου και δώρησε Η/Υ, laptop και πολυμηχάνημα.

Από το 2013 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα «Ταξιδεύουμε για την υγεία» έχει επισκεφθεί το Αγαθονήσι, τους Λειψούς την Κάρπαθο και τη Λέρο.

-------------------- Τέλος Δελτίου Τύπου --------------------------------

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...