Επτά δωρεάν τρόποι για καλό σεξ!


Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα πράγματα στην ζωή μας έτσι και στο σεξ αν το αφήσουμε θα μας αφήσει. Η ερωτική επιθυμία, αλλά και η ίδια η απόλαυση που προσφέρουν οι ερωτικές επαφές τρίτου τύπου μπορεί να βαλτώσουν εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων.
 
Πως μπορεί να ..απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή;
 
Έρευνα των επιστημόνων του Northern Illinois University απέδειξε ότι με απλούς τρόπους οι οποίοι δεν κοστίζουν, η λίμπιντο  εκτινάσσεται στα ύψη.
Από τις ασκήσεις Kegel έως τις αφροδισιακές τροφές και το ερωτικό μασάζ είναι ορισμένα tips που υπόσχονται μεγαλύτερη ηδονή.
 
οι μύες του σεξ
 
Οι ασκήσεις  γνωστές και ως kegel οι οποίες  χρησιμοποιούνται για την εκγύμναση των μυών του σεξ μπορούν να  δώσουν νέο αέρα στην ερωτική ζωή.
Οι γυναίκες  ενδυναμώνοντας τους μύες του κόλπου, έχουν πιο εύκολα οργασμό ενώ οι άνδρες κάνοντας αυτές τις ασκήσεις επιτυγχάνουν να απογειώνουν τα προσόντα τους.
 
πολλά χάδια
 
Τίποτα δεν αυξάνει την ερωτική διάθεση περισσότερο από ένα καλό μασάζ το οποίο περιλαμβάνει και πολλά χάδια
 
φρένο στο άγχος
 
Οι ειδικοί επιστήμονες συμβουλεύουν να κάνετε σεξ σαν να βρίσκεσθε σε διακοπές.
Αν αυτό δεν είναι δυνατό βάλτε μουσική αφού  μελέτες έχουν δείξει ότι οι διάφορες μελωδίες χαλαρώνουν.
 
ερωτικό μενού μόνο για δυο
 
Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά η αγάπη «περνάει από το στομάχι».
Φάτε αβγά τα οποία αποτελούν μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης,ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά.
 
Ο σολομός παρατείνει τη διέγερση καθώς είναι πλούσιος σε αργινίνη, αμινοξύ που το σώμα χρησιμοποιεί για να παράξει μονοξείδιο του αζώτου.
Υποκύψτε στην ζάχαρη η οποία ενεργοποιεί του υποδοχείς γλυκύτητας του στόματος και έτσι τα φιλιά θα γίνουν ακόμη πιο γλυκά.
 
Μέγιστες αποδόσεις στο σεξ υπόσχεται γη κατανάλωση  τροφών που περιέχουν ψευδάργυρο όπως είναι τα στρείδια, τα  καβούρια, οι φύτρες σιταριού, τα ρεβίθια και οι μπριζόλες.
 
Τα σπαράγγια έχουν τη φήμη των  αφροδισιακών τροφών λόγω του σχήματός τους, αλλά και γιατί είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία συμβάλλουν στην αιμάτωση του οργανισμού.
 
μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας
 
 Όταν οι γυναίκες δέχονται το κορμί τους όπως είναι, νιώθουν πιο χαλαρές κατά τη διάρκεια του σεξ και είναι πρόθυμες να πειραματιστούν.
 
ανοιχτοί ορίζοντες
 
Έρευνα του πανεπιστημίου του Vermont έδειξε ότι σχεδόν το 25% των ανθρώπων νιώθουν ένοχοι για τις φαντασιώσεις τους. Στην περίπτωση όμως που ο ή η σύντροφος έχει ανοικτούς  ορίζοντες μπορεί οι διάφοροι πειραματισμοί στην ερωτική ζωή να αποδώσουν τα μέγιστα.
 
 πείτε γλυκόλογα
 
Έρευνα έχει δείξει ότι τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν θετικές λέξεις όταν ανταλλάσσουν SMS κρατά ζεστή την σχέση τους από ότι αν ανταλλάσσουν σαρκαστικά και πεσιμιστικά σχόλια.
iatropedia.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...