Επιτυχία στην ημερίδα για την οδική συμπεριφορά απο τις "Μαμάδες Ρόδου" και την ΕΥΘΥΤΑ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΥ ‘’ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ’’ Εξωτερικά ιατρεία Παλαιού Νοσοκομείου email: mamadesstirodo@yahoo.gr τηλέφωνο: 6955334777 (Vodafone)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα την οδηγική συμπεριφορά στην αίθουσα διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου και το φιλανθρωπικό σωματείο ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. Την ομιλία πλαισίωσαν οι εξής ομιλητές: 1. Τάσος Μαρκουίζος-Ιαβέρης: Εκπαιδευτής σχολής οδηγικής συμπεριφοράς 2. Γιώργος Στέργου :Διοικητής Τροχαίας Ρόδου 3. Δημήτρης Ιωσήφ: Ιατρός 4. Αλεξία Κυπριώτη: Ψυχολόγος Η συγκεκριμένη ημερίδα ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία για όλους όσους παρευρέθηκαν στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Συζητήθηκαν πραγματικά γεγονότα που αφορούσαν σε εμπειρίες και βιώματα για στιγμές τραγικές, που σημάδευσαν ανεπανόρθωτα, σωματικά και ψυχικά ανθρώπους και οικογένειες εξαιτίας των τροχαίων δυστυχημάτων. Όλοι οι ακροατές βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την ευθύνη αλλά και την ανευθυνότητα που μας διακατέχει την ώρα της οδήγησης, συνειδητοποιώντας το αυτονόητο χρέος καθενός από εμάς απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και σε όσους αγαπάμε. Το σίγουρο είναι ότι ολοκληρώνοντας την ενημερωτική συνάντηση και οδηγώντας ξανά στους ελληνικούς δρόμους, γίναμε όλοι πιο ευαισθητοποιημένοι πολίτες και πιο προσεκτικοί οδηγοί. Ο εκρηκτικός και χειμαρρώδης, Αναστάσιος Μαρκουΐζος γνωστός σε όλους μας ως Ιαβέρης , παρενέβη μεσω skype και με τον καυστικό του λόγο,όπως πάντα, καθήλωσε το ακροατήριο, καθώς αναφέρθηκε στην επικίνδυνη οδήγηση των γονιών, όσο και στην ανάγκη να σκεφτούμε πόσες αγκαλιές μας περιμένουν, όταν γυρνάμε πίσω στο σπίτι μας σώοι , έτσι ώστε να σταματήσει το έγκλημα και η γενοκτονία που συντελείται καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές και την ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ για τη συνεργασία και όλους εσάς τους ευσυνείδητους γονείς που γεμίσατε την αίθουσα, γιατί αποδείξατε ότι κατέχετε κοινωνική συνείδηση και αληθινό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...