Επίτιμος δημότης των Λειψών ο πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας “Dodekanisos Seaways” ο Γεώργιος Σπανός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Επίτιμος δημότης των Λειψών ανακηρύσσεται ο πρόεδρος της ναυτιλιακής εταιρείας “Dodekanisos Seaways” ο κ. Γεώργιος Σπανός.

Σε ειδική εκδήλωση αύριο το απόγευμα, (Τρίτη 27 Οκτωβρίου) ο δήμαρχος του νησιού κ. Φώτης Μάγγος παρουσία των δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου θα απονείμει στον κ. Σπανό τιμητική πλακέτα ανακηρύσσοντάς τον επίτιμο δημότη των Λειψών, σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς και συμβολής της ναυτιλιακής εταιρείας στην τουριστική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξή τους, και σε υλοποίηση ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, που ελήφθη τον περασμένο Μάιο.

Να σημειωθεί ότι τα ταχύπλοα καταμαράν «Dodekanisos Express» και «Dodekanisos Pride» στο διάστημα της τελευταίας πενταετίας μόνο (2011-2015) μετέφεραν στο όμορφο νησί της Δωδεκανήσου περισσότερους από 40.000 επιβάτες, στην πλειονότητά τους ημεδαπούς και αλλοδαπούς τουρίστες, αναδεικνύοντας τους Λειψούς σ’ έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς με την προοπτική εντυπωσιακής αύξησης στα αμέσως επόμενα χρόνια, μετά τη σύνδεση της Δωδεκανήσου με Φούρνους, Ικαρία και Σάμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σπανός έχει τιμηθεί, επίσης, από τους δήμους Πάτμου και Χάλκης, γεγονός της μεγάλης και αδιαμφισβήτητης αναγνώρισης του αναπτυξιακού ρόλου της ναυτιλιακής εταιρείας, σε όλους τους τομείς της νησιωτικής ζωής.

Από την Διεύθυνση

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...