Επίσκεψη του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη στη Νέα Αγορά

Επίσκεψη του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημήτρη Γάκη στη Νέα Αγορά

Στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας του βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρη Γάκη με τους πολίτες της Ρόδου, επισκέφθηκε τη Νέα Αγορά.

Ο Δημήτρης Γάκης μαζί με τη Χρύσα Καραγιάννη και την Κατερίνα Λεβέντη, συνυποψήφιες στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο, περπάτησαν τη Νέα αγορά και συνομίλησαν με καταστηματάρχες αλλά και άλλους πολίτες για τα προβλήματα με την ακρίβεια, με τις τιμές  στα καύσιμα, τα προβλήματα της πόλης αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο εμβληματικό σημείο της Ρόδου.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις τόσο των εργαζομένων όσο και των επιχειρηματιών στον προσβλητικό τρόπο με τον οποίο επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ μέσω του μεταφορικού ισοδύναμου να χειραγώγηση τις επιλογές των πολιτών στις προσεχείς εκλογές. “Η τακτική του “δίνουμε λίγα για να ζητούν οι πολλοί“ είναι νοοτροπία της εποχής των μαυρογιαλούρων και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ” έλεγαν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίας. Δεν μπορεί ενώ εκκρεμούν αιτήματα πληρωμής πολιτών και επιχειρήσεων ενός και πλέον έτους να ανακοινώνεται ικανοποίηση  αιτημάτων μόνο ενός εξαμήνου και για τα υπόλοιπα …..περάστε το Μάη.

Ο κ.Γάκης και οι δυο συνυποψήφιες του διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι ο διάλογος με την κοινωνία θα είναι συνεχής, ο ουσιαστικός θα αρχίσει στις 22 Μαΐου, και  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη «δεύτερη ευκαιρία» διακυβέρνησης που θα του δώσει ο ελληνικός λαός θα εφαρμόσει, με τη δική τους συμβολή, το δικό του πρόγραμμα, χωρίς μνημόνια και δεσμεύσεις με γνώμονα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών.

Ρόδος 12/4/2023

Γραφείο τύπου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...