Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρόδου και του Νησιωτικού Συμπλέγματος Μεγίστης

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) της Ρόδου και του Νησιωτικού Συμπλέγματος Μεγίστης, όπου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου και τον Διοικητή της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) Υποστράτηγο Γεώργιο Μανουρά, αντάλλαξε ευχές:

●   Στην Ρόδο, με τα πληρώματα των Ελικοπτέρων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς που σταθμεύουν στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, καθώς και με το προσωπικό της Φρουράς Ρόδου.

●   Στην Μεγίστη, με τον Διοικητή και το προσωπικό της ΔΑΝ Μεγίστης, καθώς και με τον Κυβερνήτη, τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΡΟΥΣΣΕΝ.

●   Στην Στρογγύλη, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου.

●   Στην Ρω, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου, όπου και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο «Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ».

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του και απευθυνόμενος στο σύνολο του προσωπικού, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και προσωπική, επαγγελματική πρόοδο στους ίδιους και στις οικογένειές τους, τόνισε ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που αποτελούν τους φύλακες των θαλασσίων συνόρων μας, και εξήρε το αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό και το υψηλό ηθικό και φρόνημά τους.

Επίσης, αναφερόμενος στις προκλήσεις και απειλές που διαμορφώνονται στο σημερινό ασταθές γεωστρατηγικό περιβάλλον, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, προτρέποντας το προσωπικό να συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή του με ζήλο, αφοσίωση και πάθος.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...