"Επέλαση" μεταναστών στα νησιά της Δωδεκανήσου! Οι δουλέμποροι ...ανακάλυψαν και την Αστυπάλαια!

Εντοπισμός και σύλληψη (15) λαθρομεταναστών στη Σύμη-Στις 21-08-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Σύμη και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης 15 υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 4 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός - Σύλληψη (26) λαθρομεταναστών στη Ψέριμο-Στις 20-08-2014 εντοπίστηκαν στη Ψέριμο και μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο όπου συνελήφθησαν στις 21-08-2014 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 26 υπήκοοι Συρίας (19 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (13) λαθρομεταναστών στη Λέρο-Στις 21-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου 13 άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός - Σύλληψη (49) λαθρομεταναστών στην Αστυπάλαια- Στις 21-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην Αστυπάλαια και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας 49 υπήκοοι Συρίας (43 άνδρες και 6 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (16) λαθρομεταναστών στην Κω- Στις 21-08-2014 απογευματινές και πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνολικά 16 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (17) λαθρομεταναστών στην Κω-Στις 22-08-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην περιοχή Ψαλίδι της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω 12 υπήκοοι Συρίας (12 άνδρες και 3 γυναίκες) και 2 άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...