Ενημερωτικές εσπερίδες απο το ΤΕΕ Δωδεκανήσου σε Ρόδο και Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το TEE τμ. Δωδεκανήσου διοργανώνει σε συνεργασία με το ΠΔΕΥΑΕ-Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: " Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας & Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια – Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων" Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Κω την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00, στο Ξενοδοχείου Kos στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και στην Ρόδο την Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:30, στην αίθουσα «Γεώργιος Καραγιάννης» στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ΕΒΕΔ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 8. Ομιλητές και θέματα εισηγήσεων •Τσαρακλής Ζαχαρίας- Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π./Υπ. Διδάκτωρ & Διδάσκων Α&ΥΕ στο Ε.Μ.Π./Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία -Διευθυντής ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.

«Αιτίες ατυχημάτων στα εργοτάξια» •Τρύφωνα Ασπασία-Τοπογράφος Μηχανικός/Επιθεωρητής Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία στο ΠΔΕΥΑΕ Πειραιά, Δυτ. Αττικής και Αιγαίου.

" Θεσμικό πλαίσιο Ασφάλειας &Υγείας σε οικοδομικά έργα και εργοτάξια-Πρόληψη εργατικών ατυχημάτων" Την εκδήλωση στηρίζει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Σ.ΕΠ.Ε. - Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και υγείας στην Εργασία Πειραιά, Δυτικής Αττικής και Αιγαίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ Τμ. ΔΩΔ/ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤ. ΓΛΥΝΟΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...