Ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι στη Δωδεκάνησο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου σας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, δημοσιεύθηκε η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου για τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου (ΦΕΚ 1166 τεύχος Β/4-4-2017).

Σύμφωνα με την απόφαση, ορίζονται εφεξής οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, ως εξής:

Από 1 Μαρτίου έως 15 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου - mid season sales) και Από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου - mid season sales).

Όσον αφορά τις Κυριακές που περιλαμβάνονται στις ενδιάμεσες εκπτωτικές περιόδους θα ισχύουν τα εξής: Η Δεύτερη Κυριακή του Μαρτίου εκάστου έτους και Η Δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου εκάστου έτους.

Για το έτος 2017, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως 15η Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά τις θερινές εκπτώσεις της περιόδου 10 Ιουλίου – 31 Αυγούστου).

Ρόδος, 5 Απριλίου 2017 Εκ του Εμπορικού Συλλόγου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...