Ε.Κ.Ρ: 24ωρη γενική απεργία 17 Μάη 2017 - Να μην περάσει το 4ο Μνημόνιο

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ -Ρόδος 11/05/2017 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΗ 2017 -ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου καλεί όλους τους εργαζομένους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και όλους τους πολίτες της περιοχής μας να πάρουν μέρος μαζικά και δυναμικά στην Πανελλαδική-Πανεργατική Απεργία, που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, για την Τετάρτη, 17 Μαϊου και στην απεργιακή συγκέντρωση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στις 10.30 το πρωί. Η αριστερή, όπως αυτοαποκαλείται, κυβέρνηση ακολουθώντας την ίδια καταστροφική πολιτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, αποφάσισε ανήμερα της Πρωτομαγιάς να επιτεθεί στα δικαιώματα των εργαζομένων, συμφωνώντας επί της ουσίας σ’ ένα 4ο Μνημόνιο. Μετά από μία δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε όσα εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει, να περικόψει και άλλο τις συντάξεις, να φοροληστέψει κι άλλο τον Ελληνικό λαό, να ξεπουλήσει δημόσιες επιχειρήσεις, να περιορίσει τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και να απελευθερώσει τις ομαδικές απολύσεις. Απέναντι σε όλα αυτά, μας υπόσχονται δήθεν αντίμετρα ανακούφισης, τα οποία δεν είναι τίποτα παρά ένας εμπαιγμός. Αφού πρώτα μας οδηγούν στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στη συνέχεια θα μας εξασφαλίσουν τα συσσίτια!!!

Απέναντι στη νέα λαίλαπα των μέτρων, που ετοιμάζεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση, ο αγώνας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ : Στις νέες μνημονιακές δεσμεύσεις, που φέρνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, στη φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων και στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Για μία ακόμα φορά το μήνυμα του Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ είναι ξεκάθαρο, ενωτικό και αγωνιστικό.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, την Τετάρτη, 17 Μαϊου ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ, στις 10.30 το πρωί.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...