Εκλογές στο Ξ.Ε.Ε - Ξεχωριστή υποψηφιότητα του Αντώνη Καμπουράκη - Η ψηφοφορία θα γίνει ηλεκτρονικά

Αύριο Κυριακή 22 και Δευτέρα  23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η μαζική συμμετοχή των 9000 και πλέον ξενοδόχων είναι παραπάνω από επιβεβλημένη, τόσο λόγω των πολλών και σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όσο και λόγω της "αυξανόμενης" παρέμβασης του ΞΕΕ στα δρώμενα. Μάλιστα το Ξ.Ε.Ε., μετά τη σύνδεση με το ΓΕΜΗ ( σ.σ. που αποκαλύψαμε), έχει σκοπό να θεσμοθετήσει την ψηφιακή υπογραφή των μελών του, η οποία αποτελεί σημαντικό μέτρο για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την απλοποίηση των διαδικασιών με το δημόσιο, αφού θα μειώσει την ανάγκη της αυτοπρόσωπης παρουσίας και της κατάθεσης δικαιολογητικών. 
Άλλωστε η φετινή ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά και μόνο, με όλα τα οφέλη που ενέχει μια τέτοια διαδικασία. 
Παράλληλα ο πρόεδρος του ΞΕΕ Γεώργιος Αλ. Τσακίρης σε όλους τους τόνους σημείωσε την ιδιαίτερη σημασία των τωρινών εκλογών, ενόψη των μεγάλων αλλαγών που βρίσκονται στο άμεσο μέλλον. 
Όσον αφορά στις υποψηφιότητες, σίγουρα αυτές που ξεχωρίζουν είναι του Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο, του Αντώνη Μιτζάλη στην Καβάλα και του Μανώλη Καραμολέγκου στη Σαντορίνη.
Δεν κατεβαίνει μετά από πολλά χρόνια ο Ανδρέας Φιορεντίνος, ο οποίος είχε δηλώσει στο Γιώργο Τσακίρη την πρόθεσή του να μην συνεχίσει. Eπίσης και ο Φωκίων Ζησιάδης, καθώς και ο Γιάννης Παπαβασιλείου, ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Καμπουράκη.
Από τη Ρόδο κατεβαίνει για πρώτη φορά και ο Άρης Σουλούνιας. Ενδιαφέρουσες μάχες θα δούμε στις Κυκλάδες και στην Πελοπόννησο, ενώ σημαντικές εκπλήξεις αποτελούν η κάθοδος στην Κρήτη της Χριστίνας Γρηγοριάδου κόντρα στον Ανδρέα Μεταξά.

ΠΗΓΗ: Χρήμα και τουρισμός

 

Κυριακή 22 & Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Εκλογές 2013 ΞΕΕ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

https://ekloges.grhotels.gr/

 

 

Συμμετέχουμε, Αγωνιζόμαστε, Προσδοκούμε

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΟΔΟΥ

 


 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...